Foto d'un cotxe cremant a Plaça Francesc Macià de Barcelona.

S'incendia un cotxe en ple centre de Barcelona amb una família sencera dins

L'incendi es va declarar aquest dissabte al centre de Barcelona

Un cotxe que estava circulant pel centre de Barcelona es va incendiar aquest dissabte a l'altura de la plaça de Francesc Macià. Els fets van tenir lloc pocs minuts després de les vuit del vespre, quan el motor del vehicle va començar a cremar.

Fins al lloc es van desplaçar Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM). Encara que cap dels ocupants del vehicle, una família de nacionalitat francesa, va resultar ferida a conseqüència de l'incident.

Van sortir-ne il·lesos

Un cotxe es va incendiar aquest dissabte a la plaça de Francesc Macià, al centre de Barcelona. Per causes que encara s'estan investigant, el vehicle, que era de lloguer, va començar a cremar de sobte i els seus ocupants, una família francesa amb tres fills petits, van haver de sortir-ne ràpidament.

L'avís es va rebre pocs minuts després de les vuit del vespre, i diverses dotacions dels Bombers, com també efectius dels Mossos i del Sistema d'Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al lloc dels fets. Afortunadament, tots els ocupants del vehicle van poder sortir il·lesos de l'incident.

El foc va cremar tota la part davantera del vehicle. No obstant això, les flames van ser extingides abans que es cremés la totalitat del cotxe, i la família va poder recuperar les seves pertinences un cop apagat el foc. L'incendi del vehicle, tanmateix, va afectar dues motocicletes que estaven aparcades molt properes al foc.

Es creu que el vehicle va poder incendiar-se per una combustió espontània, tot i que es desconeix encara que l'hauria pogut provocar. La circulació a la zona es va restablir poc després, una vegada retirat el cotxe incendiat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!