Imatge dels vehícles de diferents cossos d'emergències de Catalunya

Es decreten dos incendis simultanis al centre de Barcelona: hi ha diversos ferits

Un dels incendis s'ha produït a un pàrquing d'Urquinaona, sense ferits | L'altre, en un pis del Raval, sí que compta amb diversos ferits

Matinal complicada a Barcelona. Primer, un incendi ha calcinat un pis en un edifici del barri del Raval de Barcelona. L'avís s'ha rebut a les 9.08 hores i les flames han afectat la segona planta. Segons els Bombers de Barcelona, hi hauria ferits. Segons 'El Caso', hi ha tres ferits: una persona cremada, un intoxicat i una persona que ha saltat des d'un balcó espantada per les flames. Fins al lloc, al número 89 del carrer Nou de la Rambla, s'han desplaçat sis dotacions de bombers, que abans de les 10 ja han sufocat el foc. 

D'altra banda, un altre incendi s'ha decretat un altre incendial pàrquing Saba de la plaça d'Urquinaona, al centre de la ciutat comtal. El foc ha provocat gran quantitat de fum, però no s'han hagut de lamentar ferits en aquest cas. Les flames han afectat les tres plantes de l'aparcament i han obligat a evacuar les instal·lacions.

Diversos ferits a l'incendi de Raval

Pel que fa a l'incendi del Raval, sí que hi ha hagut ferits, però cap no és greu, segons fonts municipals.

Fins al lloc dels fets, el número 89 del carrer Nou de la Rambla, s'han desplaçat sis dotacions de bombers, que abans de les 10 ja han sufocat el foc. Hi ha hagut ferits, cap greu, segons fonts municipals.

Incendi a un pàrquing d'Urquinaona

L'incendi del pàrquing de la Plaça Urquinaona de la ciutat de Barcelona ha tingut lloc aquest matí a les 09.00 hores de dilluns, 4 de setembre. No hi ha hagut ferits.

A l'interior del pàrquing aquests dies estaven fent obres, i els Bombers treballen amb la hipòtesi, segons Betevé, que l'incendi hauria estat causat per la crema de fullaraca que s'havia acumulat a les reixes de ventilació.

A causa de l'incendi, els Bombers han tallat en un primer moment els carrers Pau Claris, Caspe i Roger de Llúria.