Una incidència tècnica interromp la circulació de trens al Maresme

Els problemes es registren a l'estació d'Arenys de Mar, i les afectacions poden arribar a superar els 45 minuts

Una incidència tècnica està provocant importants retards a la línia R1 de Rodalies
Una incidència tècnica està provocant importants retards a la línia R1 de Rodalies | Twitter (@rod11cat)

Una incidència tècnica està provocant importants retards a primera hora d'aquest dilluns, 18 de març, a Rodalies de Catalunya. En concret, segons ha indicat la mateixa companyia ferroviària, els problemes es registren a l'estació de trens d'Arenys de Mar, a la comarca del Maresme. En aquest punt de la xarxa la circulació de combois està interrompuda en els dos sentits de la marxa, mentre que a la resta de la línia les afectacions poden arribar a superar els 45 minuts. 

Així doncs, les incidències afecten el tram Mataró - Maçanet Massanes i també el tram Mataró - Barcelona. Davant d'aquesta nova incidència a Rodalies, els usuaris s'han mostrat molt indignats a través de les xarxes socials, canal pel qual l'operadora ha comunicat als usuaris el problema tècnic. Al mateix temps, molts es queixaven de què els retards que es pateixen en aquest servei cada cop són més freqüents i es queixen de pagar per un servei que no ofereix millores i en el qual no s'inverteix.

Els usuaris també s'han queixat de la manca d'informació i de la poca agilitat de l'operadora per posar a la seva disposició tota una sèrie de mesures i solucions perquè puguin arribar a temps al seu destí. Els usuaris que fa més de 30 minuts esperant en diferents estacions segueixen a l'espera de què Rodalies els donin més informació.

Per la seva part l'operadora, tot i les peticions de tota la gent que s'ha vist afectada i que reclama un servei alternatiu per poder arribar a l'hora a la seva feina i a fer exàmens importants de la carrera, ha indicat que actualment no tenen previst posar a disposició dels usuaris un servei alternatiu per carretera.


Comentaris

envia el comentari