Els Mossos han fet màxima difusió per a poder trobar Janet, despareguda a Cornellà

Les incògnites sobre la desaparició de Janet: el seu últim missatge i les sospites familiars

Els Mossos d'Esquadra treballen en totes les hipòtesis possibles, però no contemplen la possibilitat que la jove fugís voluntàriament

Els Mossos d'Esquadra treballen incansablement des d'aquest passat dilluns en un intent de localitzar Janet Jumillas, la dona de 39 anys que va desaparèixer el passat dimecres, 13 de març, a Cornellà de Llobregat. Fins al moment, els especialistes treballen en totes les hipòtesis possibles, i tan sols hi ha una opció descartada: la que pressuposaria que la víctima va fugir voluntàriament, una idea que també comparteixen els familiars de Janet, els quals sospiten que un amic de la jove podria tenir alguna classe de relació amb la seva desaparició.

  • També pots llegir:  El violador de Martorell reconeix els fets, no demana perdó i s'enfronta a 70 anys de presó.

El vehicle no va aportar cap pista o evidència dels fets

Existeixen molts indicis que desacrediten la idea d'una fugida. Un dels més evidents, sens dubte, és l'aparició del vehicle amb el qual Janet va viatjar fins a Cornellà, tal com explica 'La Vanguardia'. I és que en teoria la desapareguda va dur a terme aquest desplaçament amb l'objectiu de realitzar una sèrie de gestions a l'Agència Tributària, i tal com han confirmat els Mossos, Janet va complir amb la seva comesa.

Amb tot, els agents no van ser capaços de trobar cap prova o evidència en el vehicle que pogués donar alguna classe de pista sobre què va passar, i al llarg de les últimes hores el cos policial ha interrogat totes les persones que tenien algun nexe d'unió amb la desapareguda.

«Estic aquí a Cornellà. Ara quan surti, t'aviso»

Un altre dels elements que contradiuen la hipòtesi de la marxa voluntària és la trucada que va realitzar Janet tan sols una estona abans de desaparèixer. Així les coses, la víctima va enviar un missatge de veu al seu nebot on manifestava el següent: «Estic aquí a Cornellà. Ara quan surti d'aquí, t'aviso. Mitja hora o així, d'acord?».

Janet Jumillas, desapareguda a Cornellà
Els familiars de Janet sospiten d'un individu, el qual seria amic de la víctima | Cedida

 

En veure que la desapareguda no es tornava a pronunciar, el seu nebot es va començar a ficar nerviós, sobretot perquè Janet no va llegir cap dels missatges que li van enviar després. En veure que no li responia cap de les trucades, Fernando, el marit de la víctima, va decidir contactar amb els Mossos d'Esquadra i posar-los al corrent de la desaparició.

Els familiars sospiten d'un amic de la víctima

Les incògnites del cas, doncs, són moltes. En primer lloc,  cal saber què va passar exactament aquell dimecres a Cornellà de Llobregat, així com descobrir si hi ha alguna persona implicada en la desaparició, com creuen tant els familiars com els agents dels Mossos d'Esquadra.

En aquest sentit, l'entorn de la víctima ha fet patent que Janet no tenia parella estable, però que mantenia una «relació molt bona» amb les seves dues últimes exparelles. Amb tot, el cert és que els familiars sí que sospiten d'un individu, el qual seria amic de la víctima i s'haurien vist en diverses ocasions al llarg dels últims dies.

Caldrà esperar, però, per veure fins on acaba portant la investigació i així saber exactament què és el que li va passar a Janet aquell fatídic 13 de març.  

 

  • Et pot interessar:  Així era Conxita Feliu, la dona que es va suïcidar al Gironès quan anava a ser desnonada.