IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La independència de Catalunya a través dels astres

La carta astral de la signatura de la independència ens augura un futur molt clar

Carta astral del proceso independentista
Carta astral del procés independentista | Associació d'Astrologia de Catalunya
 

El revolucionari José Martín deia: “Els homes són com els astres, que uns donen llum de si i uns altres brillen amb la qual reben.” El cas català el sorprendria si pogués veure-ho amb els seus propis ulls. La independència de Catalunya sembla una petició d'una part de la societat catalana. No és un fet nou, respon a un procés que s'ha anat gestant a través dels anys. Des dels inicis d'aquest moviment s'ha servit dels astres com els seus principals aliats.

La carta astral del moment de la signatura de la independència de Catalunya revela una alineació planetària molt interessant. En primer lloc, destaca el moment en el qual s'ha dut a terme aquest procés. El 10 d'octubre, en ple signe solar de Lliura, un dels més dialogants i comunicadors del zodíac. Al moment de la seva arribada es trobava amb l'ascendent en Bessons un altre dels signes d'Aire. Això significa que gaudirà de bona salut comunicativa encara que a dia d'avui pensem que no. El diàleg i la intervenció de terceres persones serà una realitat. La col·locació de la casa d'Escorpió materialitza l'arribada d'un poder secret i de l'ocultació de certes proves. Hi ha una part d'aquest procés que no és visible per al poble.


Les línies vermelles són les dificultats que arribaran i que seran sortejades no sense passar per processos traumàtics abans. La forma d'estel de David augura un bon resultat final. L'arribada tardana d'una solució diplomàtica i pactada. L'elecció d'aquest dia i d'aquests moments especials pot ser que sigui fruit de l'atzar o d'algú que hagi assessorat al gabinet de Puigdemont. El futur de Catalunya està avui dia en mans d'uns pocs, el dia 19 amb la lluna nova en Lliura es produirà una nova trucada al diàleg. Una alineació astral que torna a estar a favor dels independentistes. El final del procés està més prop del que pensem.


Comentaris

envia el comentari