IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Indignació a Badalona per una baralla al barri de la Salut

L'exalcalde Xavier García Albiol ha compartit un petit vídeo, en el qual es pot veure com dues persones s'encaren enmig del carrer

El vídeo d'una baralla al barri de la Salut de Badalona ha encès la polèmica a les xarxes socials, per la inseguretat i l'augment de la violència als carrers del municipi barceloní. En un curt clip compartit per l'exalcalde Xavier García Albiol es pot veure com dues persones, amb clars símptomes d'estar sota la influència de les begudes alcohòliques, estan a punt de barallar-se enmig del carrer, per motius que es desconeixen. 

Afortunadament, diverses persones intervenen per evitar que les coses vagin a més, i separen els dos protagonistes. Ara bé, un dels dos enfrontats, que no porta samarreta, sembla que no està disposat a cedir tan fàcilment, i continua provocant verbalment l'altre, tot i que la qualitat del vídeo no permet sentir el que diu. 

Albiol promet mà dura contra la inseguretat

El popular Xavier García Albiol, que fa unes setmanes va anunciar la seva renúncia a liderar el Partit Popular de Catalunya i també al seu escó al Parlament per poder centrar-se en la campanya de les municipals i recuperar l'alcaldia de Badalona, ha reaccionat amb duresa davant les imatges de la baralla. 

Albiol ha atribuït al govern «de la CUP-ERC» i al «vot del PSC» l'augment de la inseguretat a Badalona
Albiol ha atribuït al govern «de la CUP-ERC» i al «vot del PSC» l'augment de la inseguretat a Badalona | CatalunyaDiari.cat

L'exbatlle de la ciutat ha assegurat que es tracta d'un vídeo de «la violència diària que han d'aguantar els veïns del barri de la Salut», i ha assenyalat cap a la «falta de Guàrdia Urbana», com a principal motiu, culpant al «govern de la CUP-ERC i el vot del PSC». «El maig de 2019 recuperaré el meu model policial: guàrdies de barri i patrulles Omega», va concloure el seu missatge l'exalcalde de Badalona.  

El vídeo ha tingut reaccions de tota mena

La seva publicació ha tingut reaccions de tota mena i és que, mentre algunes persones li donaven la raó i confirmaven que la inseguretat ha anat augmentant, d'altres aprofitaven per atacar-lo, i recordar-li que, per aplicar les seves mesures, abans que res ha de guanyar les eleccions locals. 


Comentaris

envia el comentari