La infanta Cristina acomiada l'any al costat de la seva germana Helena a Vitòria

La filla menor dels reis emèrits no va ser convidada al dinar nadalenc dels reis Felip VI i Letícia
La infanta Cristina, passejant al costat de la infanta Helena i la seva filla Victoria | Informalia
 

La infanta Cristina està d'enhorabona. Després d'unes setmanes complicades, en les quals va haver de tornar a Barcelona per solucionar temes pendents a ‘La Caixa’ —en la qual treballa des de Ginebra— i veure com el seu germà Felip no la convidava al convit real de Nadal, ara sembla que la infanta torna a tenir un somriure.

  

  

Segons explica ‘Informalia’, la dona d'Urdangarín ha viatjat fins a Vitòria, on l'esperava la seva germana Helena. Així, com ja és tradició en els últims anys, la infanta podrà menjar-se el raïm al País Basc. On, per cert, resideix la família d'Iñaki Urdangarín.

 

Un passeig per Vitòria

Sense amagar-se massa, Cristina i Helena van sortir a passejar per la capital del País Basc. Així, juntes, vestides amb roba informal, somrients i relaxades, les germanes van sortir a passejar amb gran normalitat.

Acompanyades per la filla d'Helena, la petita Victòria Federica de Marichalar i Borbó, ni es van immutar quan van veure que alguns paparazzi van seguir-les durant el passeig per fotografiar-les.

 

Cristina i Helena de passeig | Informalia

Una visita habitual

Ja és tradició. La infanta i Urdangarín, encara que resideixen actualment en Ginebra allunyats del cas ‘Noos’, tornen a Espanya durant el Nadal. Aprofitant així, per veure els pares d'Urdangarín i passar el cap d'any amb ells.

  

la visita a Vitòria cobraria encara més sentit després del menyspreu dels reis

Més notícies de la categoria Successos