rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

La infanta Cristina viatja a Barcelona per assistir al funeral de la germana de Miquel Roca

En el cas que Iñaki Urdangarin acabi a la presó, la residència de la infanta continua sent una incògnita
La reina vol evitar la infanta Cristina | Cedida

 

Aquest dijous la infanta Cristina ha estat a Barcelona. Així ho han confirmat diversos mitjans que asseguren que la germana del monarca s'ha traslladat a la ciutat comtal per assistir al funeral de Maria, la germana de Miquel Roca Junyent, qui va ser un dels pares de la Constitució espanyola.

 

Pel que sembla, ha arribat cap a les 11 del matí, completament vestida de negre i en companyia d'algunes amigues i el seu escorta. Així ha acomiadat Maria, la vídua del jurista i polític Antón Cañellas, que va morir el 2006. Antón ha destacat per la seva tasca al capdavant del Síndic de Greuges.

  

 

 

L'enterrament més polèmic

La infanta ha atret la mirada dels més curiosos, tot i que ja fa uns dies que la dona d'Iñaki Urdangarin es troba de tornada a Espanya. Fa uns dies va ser-hi a l'homenatge a don Joan, comte de Barcelona, ​​i aquest podria ser el motiu pel qual la situació està tan crispada a Casa Reial.

 

Segons afirmen alguns periodistes, el suport de Sofia a Cristina i el fet que la reina emèrita permetés la seva presència a la missa de record a don Joan, ha provocat el menyspreu de la reina Letícia. Tant ha estat així que s'han viscut moments desagradables en públic, i un d'ells va tenir lloc el cap de setmana a Palma de Mallorca, quan Letícia va treure la mà de la reina Sofia de l'esquena de la seva filla.
 

La residència de la infanta, una incògnita

En el cas que Iñaki Urdangarin acabi a la presó, la residència de la infanta continua sent una incògnita. La seva sola presència a Zarzuela es planteja com impossible, ja que la seva relació amb Felipa i Letícia està completament trencada. Suïssa seria més viable, tot i que estaria lluny del seu marit.