La infanta Helena compleix 53 anys, cada vegada més allunyada de la vida pública

Només apareix als actes de la Fundació Mapfre i als esdeveniments hípics

La infanta Helena. | cedida.

Aquest dimarts 20 de desembre la infanta Helena compleix 53 anys. La major de les germanes i l'ull dret del seu pare, amb el qual conversa cada dia per telèfon, ja s'ha recuperat totalment de les lesions que va sofrir al setembre quan va caure del cavall que muntava. Així i tot, aquest no sembla ser l'únic motiu que la té apartada de la vida monàrquica.

La primogènita de Don Joan Carlos ha desaparegut de l'agenda de la Casa Reial per petició del seu germà Felipe VI, i la seva vida pública es limita a algun que un altre concurs hípic i a les seves aparicions en els actes públics de la fundació Mapfre, on exerceix com a directora. Després que el seu pare abdiqués, la infanta ha decidit tancar-se més en la seva vida privada.

Així i tot, conserva les seves amistats més properes, com la seva amiga des de l'adolescència, Rita Allendesalazar; el seu amic Alfredo Fernández Durán, i la seva exparella Luis Asolfi. Els seus fills, Froilán de divuit anys i Federica de setze, estudien en col·legis diferents, concretament als Estats Units i a Madrid, respectivament.


Comentaris

envia el comentari