Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Albert Pinto Pérez, investigat per l'assassinat d'una noia a Campdevànol.

Crits, insults, cops de puny i clausura: l'infern de l'assassí de Campdevànol a presó

La notícia de l'arribada d'Albert Pinto a la presó de Puig de les Basses va córrer ràpidament entre els interns | Ha estat aïllat per protecció

Ell mateix va trucar a Emergències. A sang freda, els va explicar que la seva parella, l'Anna, havia caigut anant amb bicicleta i que s'havia fet molt mal. Per pal·liar el dolor, li havia donat un calmant. La coartada va durar fins que els Mossos van arribar al seu pis de Campdevànol. 

Ràpidament, Albert Pinto Pérez, veí de Campdevànol de 36 anys, va quedar sota disposició dels Mossos i se l'investigava per la seva relació amb la mort de la seva parella, l'Anna Garcia Llobregat, de 21 anys. 

Una setmana després, el succés ha passat a un nou capítol. Albert, amb una causa oberta per la mort de la seva parella, ja és a presó. Ha estat presisament aquí, a la presó de Puig de les Basses, a Figueres, on Albert ha començat a viure el seu particular calvari. 

Crits i insults 

Albert Pinto no ha tingut una rebuda massa agradable al centre penitenciari de Puig de les Basses. De fet, el mateix dia que va ser entregat al jutge, Albert Pinto Pérez va haver de suportar múltiples insults i crits de rebuig per part de la gent que l'esperava per dir-hi la seva després de la tragèdia.

Imatge d'Anna, la jove de 21 anys assassinada pel seu xicot Alberto
Albert Pinti va dir que la seva nòvia, l'Anna, havia caigut de la bicicleta. | Cedida

Cops de puny al pati 

El dia d'entrada a la presó, però, els insults es va passar als fets. Segons El Punt Avui i El Caso, els interns de la presó de Puig de les Basses eren conscients de la notícia que havia fer arribar l'home de 36 anys a la presó. 

I el van anar a buscar. A l'hora que tenen els interns per sortir al pati, l'Albert també va sortir. I va ser allà on un grup de mínim dues persones el va atonyinar. Tot i això, no va quedar ferit de gravetat. 

Tancat en una cel·la d'aïllament

Per evitar nous atacs, el centre penitenciari va recórrer a la llei de seguretat de la presó —article 75— i l'ha aïllat en una altra cel·la. Des de la presó asseguren que no es pateix per la vida de l'intern. 

Ara a la presó també han obert una investigació per a esclarir què va passar al pati i qui en va ser l'agressor.