Ingressa a presó una dona del Garraf per tràfic de drogues amb menors d'edat

La detinguda venia marihuana i haixix als amics del seu fill a Sant Pere de Ribes i permetia que consumissin els estupefaents al seu domicili

Una veïna de 40 anys, de Sant Pere de Ribes, al Garraf, ha ingressat a la presó com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. Els Mossos la van detenir el dilluns 27 de març. La investigació va començar el mateix mes, quan els agents van rebre la informació que una persona venia marihuana i haixix a menors d’entre 14 i 15 anys.

Els investigadors van esbrinar que eren tots amics d’una mateixa colla, i que compartien un grup de missatgeria instantània on parlaven de substàncies estupefaents. També hi compartien les fotografies de la casa on consumien les drogues. Un dels membres de la colla era el fill, també menor d’edat, de la dona que els venia les substàncies estupefaents, segons ha indicat la policia.

 

La investigació va culminar el 27 de març amb la identificació i detenció d’aquesta dona, que presumptament els venia marihuana i haixix, al seu domicili de Sant Pere de Ribes. A l’entrada i perquisició al domicili es va localitzar una petita quantitat de marihuana i dos trituradors per fer cigarretes amb la substància estupefaent. 

Paral·lelament a l’acció policial contra la dona, els investigadors van localitzar els pares o tutors legals dels menors per informar-los de la situació. El fill de la dona detinguda, menor d’edat, va quedar sota la custòdia del pare. Des de la policia es destaca «l’agreujant» que suposa que la dona hagués «promogut, afavorit i facilitat» als menors el consum de les drogues al seu domicili. L’arrestada va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.