Suso, concursant barceloní de 'GH 16', ingressat d'urgència a l'hospital després de patir una intoxicació alimentària

El col·laborador de Telecinco va rebre l'alta mèdica hores després
Suso Álvarez en un dels programes de Telecinco | Telecinco

 

Suso Álvarez, el concursant barceloní —va néixer al Ripollet— de 'Gran Hermano 16', va haver de ser ingressat d'urgència a l'hospital després de patir una intoxicació alimentària per culpa d'una pizza en mal estat. Ell mateix va explicar a les xarxes el que li havia passat, encara que per sort va rebre l'alta mèdica algunes hores després.

 

L'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' va preocupar a tots els seus seguidors a Instagram després de publicar un 'Stories' en què se'l veia a un llit d'hospital i amb un degotador. El seu ingrés hospitalari va obligar a Suso a suspendre també algunes aparicions que tenia contractats, però ell mateix va assegurar que «recompensarà» a les persones que esperaven veure'l en aquests esdeveniments.

Els seus seguidors, preocupats

Els seus seguidors, en comptes d'enfadar-se per la cancel·lació d'aquests 'bolos' on havia d'assistir Suso, van enviar les seves mostres de suport a l'exconcursant de 'GH 16', i ell va voler tornar a agrair a les xarxes: «Milions de gràcies a tots els que us heu preocupat, ja m'han donat l'alta. El motiu: una intoxicació derivada del mal estat del menjar. Aneu amb compte! », alertava.

 

A causa d'aquesta intoxicació alimentària, Suso ha estat diversos dies amb dolors abdominals però actualment ja s'està recuperant de l'afecció i es prepara per reprendre la seva agenda professional.

La seva germana Yara va passar diverses setmanes a l'hospital

Els hospitals ja li han portat més d'un disgust a Suso al llarg d'aquest 2017. El passat estiu la germana de l'extronista, Yara, va patir un desmai i va acabar en un estat de mort cerebral a l'hospital.

 

Suso va passar un dels moments més devastadors de la seva vida després de les notícies que anaven sortint a la llum sobre la seva germana, i el català no es va apartar d'ella en tot moment, de manera que també es va veure obligat a cancel·lar la seva agenda professional en aquell moment.

 

Per sort, la situació de la seva germana Yara va començar a millorar. Yara va despertar i des de llavors s'ha sotmès a diversos processos de rehabilitació per tornar-li a la màxima normalitat possible.

Comentaris