IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un inquilí abandona el seu pis a Barcelona i els llogaters troben dins més de 4.000 llaunes buides

L'home havia deixat de pagar l'habitatge i els propietaris no s'han pogut posar en contacte amb ell

kzvH0slG en Videos

Els llogaters d'un pis de Barcelona s'han endut una gran sorpresa en entrar a l'immoble que havien tingut llogat els darrers anys i trobar-lo ple d'escombraries, entre les quals hi havia grans piles de més de 4.000 llaunes buides de cervesa acumulades per terra, fins i tot barrant l'entrada d'una les habitacions.

L'inquilí va abandonar el pis fa quatre anys, però al seguir pagant el lloguer els propietaris no ho sabien. Quan va deixar de pagar-lo fa uns mesos, es van intentar posar en contacte amb ell, però no van obtenir cap resposta. Ara, han obtingut una ordre judicial per entrar a l'habitatge i s'han trobat amb el pis ple de llaunes buides i escombraries.

Els propietaris creuen que l'inquilí podria haver tingut alguna depressió que el portés fins aquell extrem. També apunten al fet que va marxar de sobte i amb les mans buides, ja que també si han trobat objectes de valor com ordinadors portàtils i electrodomèstics.

Per ara, l'únic cert és que hauran de ser els propietaris qui s'encarreguin de la neteja del pis, unes tasques que calculen que poden costar uns 3.000 euros als quals posteriorment s'haurà de sumar el cost de la rehabilitació. A més, s'han trobat amb la dificultat que cap empresa de neteja està disposada a oferir-los la seva ajuda.


Comentaris

envia el comentari