Piqué posa fi als rumors de separació amb una foto d'Instagram amb Shakira

La premsa estrangera senyalava una separació imminent, però sembla que els rumors eren falsos

 

Snow time! @shakira @kypers_eyewear

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

De tant en tant tornen a sorgir els rumors de separació entre Gerard Piqué i Shakira, però per molt que alguns s'esforcin a fer trontollar la seva relació, la parella sempre demostra que està més forta que mai. Aquests últims mesos les enraonies tornaven a agafar força, però el defensa català ha resolt l'assumpte.

Com no podia ser d'una altra manera, Piqué ha pujat una foto al seu compte d'Instagram que ha posat fi als rumors de separació. En la imatge podem veure a Gerard caminant per un immens paisatge nevat, i en el reflex de les seves enormes ulleres, la cantant colombiana.

  

Piqué i Shakira, sempre entre rumors de separació

Aquests constants rumors ja van començar l'any 2017, quan la relació no estava tan afermada. El cas és que la parella va passar per moments complicats, però van saber superar-los. Entre partits i gires la cosa s'havia ressentit, però sempre que eren preguntats per aquests assumptes, es mostraven la mar de feliços i contundents.

Ara la premsa internacional havia posat el crit al cel per una suposada separació que es produiria en els dies vinents. No obstant això, aquesta foto d'Instagram ha tornat a fer callar als més escèptics.
 

Shakira denuncia un periodista

Aquests últims mesos havien tornat a ser tèrbols en la parella. Després dels problemes de gola que van tenir a la cantant fora dels escenaris durant un temps, Shakira ha tornat a protagonitzar pàgines del cor per la seva denúncia a un fotògraf. El professional hauria estat assetjant a la superestrella durant dos anys.

D'altra banda, remarcar que la fotografia de Piqué és una publicació promocional de la marca d'ulleres Kypers Eyewear, que la mateixa marca va pujar al seu compte d'Instagram fa un temps.


Comentaris

envia el comentari