Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de l'incendi d'un edifici i dos bombers.

Intenta cremar la casa de l'amant de la seva xicota i s'equivoca de pis

El processat, la seva parella i un amic podrien ser condemnats a 12 anys de presó

Una història més que rocambolesca la que ha tingut lloc a Màlaga. I tot després que un jove s'enfadés perquè la seva xicota va tenir una 'trobada íntima' amb un conegut. La veritat és que aquest noi no va poder suportar aquesta suposada infidelitat i va executar un pla que no li va sortir gens bé.

I és que no va idear res més que calar foc a l'habitatge del jove que va estar amb la seva parella. Però la veritat és que, després d'equivocar-se de porta, el seu pla va fracassar del tot.

Això és el que exposa la Fiscalia sobre l'actuació d'aquest jove espantat que teòricament hauria estat ajudat per un amic i també per la seva parella.

Processat per cremar la casa d'un home que va intimar amb la seva xicota

La veritat és que havia cremat l'habitatge d'un altre pis i no el del seu objectiu, i per això ara s'asseu a la banqueta amb la seva xicota i el seu amic.

Bomber pujant a l'habitatge que ha patit un incendi
Intenta cremar un habitatge del noi amb qui va intimar la seva xicota, però li surt malament la jugada. | Twitter @EmergenciasMad

Tot va passar a l'estiu del 2021, i concretament a finals del mateix. La història va començar quan es va produir una trobada entre la parella i aquest company de feina.

I l'ara acusat es va sentir tan molest que va començar a amenaçar el noi que havia estat amb la seva xicota. El va amenaçar de mort per telèfon i enviava missatges de manera contínua a aquell home amb qui hi havia intimat.

Segons la Fiscalia, «va convèncer els altres dos acusats -la seva xicota i un amic de tots dos- per atemptar contra el patrimoni de la víctima. Important poc que, amb això, es produïssin danys a altres pisos de l'immoble on vivia», entre els barris Huelin i Las Delicias.

Van llançar l'ampolla al baix dret quan l'objectiu era el baix esquerre

El 26 de setembre del 2021, tots ells van passar per una estació de servei per comprar gasolina. Després de ficar el combustible a l'ampolla, haurien col·locat un drap perquè cremés.

Després de fer-ho, van anar fins al bloc de pisos on residia aquest noi que va estar amb la parella. I van llençar a la finestra d'un baix aquesta ampolla amb un drap cremant.

Imatge dels llums d'un cotxe de policia
L'erroni pla pel qual demanen 12 anys de presó a tres malaguenys. | CatalunyaDiari

El que relata la Fiscalia és que aquest pla va sortir malament. I van llançar l'ampolla al baix dret quan l'objectiu que tenien era llançar-lo al baix esquerre, on vivia aquest noi.

El cas és que van provocar que el seu pla se n'anés en orris i generés un incendi a l'habitatge equivocat. Cal ressenyar que la veïna del pis, que no tenia res a veure amb aquest assumpte, va patir una lesió a la cara interna de la cuixa de la cama dreta, que va tenir durant 10 dies.

El seu habitatge va acabar tan malmès que arreglar els desperfectes va pujar a una quantitat de 18.000 euros. Per sort per als acusats, aquesta dona no els reclamarà danys al judici perquè la seva asseguradora li cobria totes les despeses possibles.

Fiscalia demana 12 anys de presó per a l'ideador, la seva xicota i un amic

Això sí, l'asseguradora sí que s'ha personat com a perjudicada a la causa. I, segons la Fiscalia, tot el que va passar aquell dia constitueix un delicte d'incendi amb perill per a les persones.

Demana 12 anys de presó per a cadascun, fins i tot, se n'hi suma un més de delicte d'amenaces. En aquest cas, aquest delicte se li inculparia al principal sospitós, que sumaria un any més de presó si finalment fos condemnat.

En tot cas, el Ministeri Públic posa de manifest que tots els acusats indemnitzin la companyia asseguradora amb 18.000 euros per aquests danys a l'habitatge equivocat. I li paguin 340 euros a la veïna per la lesió que va patir en una cuixa.

Veurem en què queda aquest cas tan rocambolesc que, sens dubte, la següent vegada que això li passi a aquest jove, s'ho pensarà dues vegades.