Pla obert d'una de les andanes de l'estació de Sants

Intenta viatjar a València sense pagar: l'enxampen i acaba a mossegades amb un guàrdia

L'home va ser reduït per diversos guàrdies de seguretat de l'estació

Nova agressió a l'estació de Sants de Barcelona. Un home va intentar colar-se per l'entrada als trens d'alta velocitat i llarga distància per a viatjar a València i va ser interceptat per un vigilant de seguretat. Tot semblava que acabaria en una simple intenció d'estalviar-se pagar el bitllet, si no fos perquè l'individu va atacar amb una extrema violència al guàrdia que l'havia detingut.

El guàrdia de seguretat es va emportar una mossegada a la cara. L'agressor va acabar detingut per la resta de vigilants i els Mossos d'Esquadra van intervenir en l'arrest. Finalment, l'home va quedar en llibertat tot i ser denunciat per part de la policia catalana per lesions lleus. 

Crits que defensaven l'agressor

Els fets van passar aquest dimarts, tretze de desembre, a mitja tarda a l'estació més important de la ciutat comtal, Sants. El presumpte agressor va intentar entrar en la zona de llarga distància tot i haver mossegat a un guàrdia de seguretat que li va impedir el pas per falta de bitllet. Entre crits de persones que, fins i tot, defensaven a l'agressor, la resta de vigilants el van enxampar i emmanillar a l'interior de l'estació.

El guàrdia ferit va quedar estirat a terra amb la cara ensangonada a causa de la mossegada en la galta, sota un dels ulls. L'agressor va acabar estirat i envoltat per tres vigilants, entre la sortida de Rodalies de Catalunya i l'accés als trens de major recorregut. «Li va donar un mos a la cara», van explicar alguns testimonis al diari el Caso, tot per intentar viatjar gratis a València.

No és la primera vegada que s'enfronten a aquest tipus de situacions

El sindicat majoritari de seguretat privada a Catalunya, ADN Sindical, ha denunciat que és «una altra agressió gratuïta a un vigilant de seguretat, amb falta d'eines i serveis». Els treballadors dins de l'estació gestionada per Adif, no és la primera vegada que sofreixen aquest tipus d'enfrontaments. Fonts pròximes al cas han assegurat que el jove va ser detingut després de l'incident.

Per una altra banda, els Mossos van assegurar que van intervenir després de tenir coneixement de l'agressió al vigilant de seguretat per part d'aquest home. No obstant això, l'home no va ser posat en llibertat, tot i ser denunciat pels agents policials per un motiu de lesions lleus.