rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Intenten agredir Ana Julia Quezada quan sortia del seu domicili acompanyada de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil l'ha acompanyat aquest dilluns fins al lloc dels fets per fer una reconstrucció
Imatge del moment en què la Guàrdia Civil evita que una dona agredeixi Ana Quezada. | La Sexta

 

La Guàrdia Civil ha traslladat aquest dilluns, 12 de març, a Ana Julia Quezada, la detinguda com a presumpta assassina de Gabriel Cruz —el nen de 8 anys que desapareixia el passat 27 de febrer a la localitat de Níjar— fins al lloc on va amagar al cos sense vida del menor per a realitzar una reconstrucció dels fets. La parella del pare de Gabriel també ha sigut acompanyada a la seva casa de Vícar, també a Almeria, on vivia amb Ángel. 

 

Ha estat concretament a la sortida del domicili, emmanillada i amb una dessuadora vermella amb caputxa, que Ana Julia ha patit un intent d'agressió per part d'una dona. Segons han recollit les càmeres de 'La Sexta', al voltant de les 19.00 hores d'aquesta tarda de dilluns, una dona ha intentat agredir a Quezada quan la Guàrdia Civil la introduïa en un dels cotxes policials.

 

Crits d'«assassina»

No obstant això, i abans que la dona pogués realitzar alguna acció contra la principal sospitosa de la mort de Gabriel, ha estat agarrada i continguda pels agents de la Guàrdia Civil, en una ràpida i contundent intervenció. Tanmateix, cal destacar que pels voltants de l'edifici on vivien Ana Julia i Ángel s'han congregat un gran nombre de veïns, els quals no deixaven de cridar a Quezada «assassina».

Una agent explica com va ser la detenció

Aquest dimarts també ha sortit a la llum un missatge d'àudio, al qual ha tingut accés el programa ‘La Noche’ de la COPE, on una agent de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) explica a un company com ha sigut la detenció d’Ana Julia Quezada mentre aquesta traslladava el cos sense vida del petit Gabriel Cruz al maleter del seu cotxe.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris