Una mujer se lleva un niño de un bazar de Roquetas de Mar

Intenten segrestar un nen en una botiga mentre la seva mare estava distreta

Un treballador va aturar la dona mentre avisaven a la mare

Una dona ha intentat segrestar a un nen petit que es trobava a l'interior d'una botiga mentre la seva mare estava distreta comprant. Segons explica el diari 'La Voz de Almeria', els fets van succeir  el passat dilluns 9 de desembre a les 10 del matí en un basar xinès de Roquetas de Mar, a Almeria, i les càmeres de seguretat van poder gravar el moment perfectament.

Com s'aprecia a les imatges, una dona entra a la botiga, deixa alguna cosa al taulell i es dirigeix tranquil·lament cap al nen, que es troba al seu cotxet, a qui li diu alguna cosa abans d'agafar-lo i portar-lo cap a la sortida. Per sort, un dels treballadors de l'establiment s'adona que s'està intentat emportar al nen i mentre l'atura, interposant-se entre la sortida i la dona, uns altres treballadors corren a avisar a la mare.

La família del menor va denunciar els fets

La família del menor va denunciar els fets i la presumpta segrestadora va ser detinguda per la Guàrdia Civil. Més tard, va ser traslladada a un centre especial a causa dels problemes de salut que pateix. Després de fer-se viral les imatges, va córrer el rumor de què es podia tractar d'una xarxa de tràfic de menors, informacions que les autoritats han negat.

També et pot interessar...