Intenten segrestar un nen en una botiga mentre la seva mare estava distreta

Un treballador va aturar la dona mentre avisaven a la mare
La dona va agafar el cotxet i va marxar cap a la sortida | Cedida

 

Una dona ha intentat segrestar a un nen petit que es trobava a l'interior d'una botiga mentre la seva mare estava distreta comprant. Segons explica el diari 'La Voz de Almeria', els fets van succeir el passat dilluns 9 de desembre a les 10 del matí en un basar xinès de Roquetas de Mar, a Almeria, i les càmeres de seguretat van poder gravar el moment perfectament.

 

Com s'aprecia a les imatges, una dona entra a la botiga, deixa alguna cosa al taulell i es dirigeix tranquil·lament cap al nen, que es troba al seu cotxet, a qui li diu alguna cosa abans d'agafar-lo i portar-lo cap a la sortida. Per sort, un dels treballadors de l'establiment s'adona que s'està intentat emportar al nen i mentre l'atura, interposant-se entre la sortida i la dona, uns altres treballadors corren a avisar a la mare.

 

 

La família del menor va denunciar els fets

La família del menor va denunciar els fets i la presumpta segrestadora va ser detinguda per la Guàrdia Civil. Més tard, va ser traslladada a un centre especial a causa dels problemes de salut que pateix. Després de fer-se viral les imatges, va córrer el rumor de què es podia tractar d'una xarxa de tràfic de menors, informacions que les autoritats han negat.

 

També et pot interessar...