Condemnen a un any d’internament a dos menors per haver agredit sexualment d’una dona durant el carnaval de Vilanova i la Geltrú

Els fets van ocórrer la matinada de l'1 de març de 2017

Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra al partit Nàstic - Saragossa
Imatges de seguiment dels Mossos d'Esquadra  | CatalunyaDiari.cat

Dos dels tres menors que van agredir sexualment d’una dona durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú el 2017 han estat, finalment, condemnats a un any d’internament i un altre de llibertat vigilada. Els fets, així mateix, es remunten al Carnaval de 2017, quan una veïna de Vilanova va ser agredida sexualment la nit del Ball del Viladot.

El magistrat del cas, en aquest context, ha considerat l’existència d’una agressió sexual per part dels joves —tot i que manca la identificació d’un tercer individu, sobre el qual els processats van afegir que no el coneixien—, així com d’un delicte de lesions.

Un any més de llibertat vigilada

El delicte a la capital del Garraf no només se saldarà amb l’internament dels menors. El magistrat en decreta també un any de llibertat vigilada per als dos acusats, un dels quals ja ha assolit la majoria d’edat —tot i que era menor quan va incórrer en el delicte—.

El relat dels fets

Una dona va denunciar el passat 3 de març de 2017 que havia estat víctima d'una agressió sexual per part de tres homes la matinada del dimecres, 1 de març, durant el Carnestoltes de Vilanova i la Geltrú, al Garraf.

La víctima, segons la versió policial, va ser agredida sexualment durant la matinada, al voltant de les quatre, però van informar que no es va presentar denúncia en aquell moment ni es va trucar al número d'emergències.

Hores més tard, la víctima va presentar una denúncia per un delicte contra la llibertat sexual. La víctima de l'agressió, una noia de 25 anys, que va denunciar que un dels autors dels fets va assaltar-la en un primer moment quan es trobava els porxos de la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, fins que dues persones més van sumar-se a l'agressió.


Comentaris

envia el comentari