IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Internen a un nen de 14 anys per ferir amb una fulla d'afaitar a la seva mare després que fallés l'internet de casa

El menor va optar per agredir a la seva mare en veure que aquesta no podia solucionar el problema

Internan a un niño de 14 años por herir con una cuchilla a su madre al fallar el internet de su casa
Un nen de 14 anys ha reaccionat de mala manera en veure que la seva mare no podia arreglar el 'router' | Cedida

Un nen de 14 anys ha estat internat a Granada després d'agredir a la seva mare amb una fulla d'afaitar. Els fets, a més, s'haurien produït quan el nen s'ha quedat sense internet, mentre jugava una partida 'online'.

A petició de la Fiscalia, que li atribueix un delicte de lesions, la decisió d'internar-lo ha anat a càrrec d'aquesta entitat però és només una mesura provisional. La mesura, doncs, serà revisada en funció de l'evolució del caràcter del menor.

Segons fonts judicials, els fets haurien ocorregut quan el menor va demanar al seu pare que arreglés internet en quedar-se sense connexió. Davant la inoperància del pare, la seva mare ho va intentar sense aconseguir-ho. El nen es va esverar fins al punt que, inesperadament, va optar per atacar a la seva mare.  

El menor podria tenir una addicció als videojocs


És el que asseguren fonts del cas. En aquest context, doncs, les mateixes veus argumenten que la prioritat passa per avaluar si el menor pateix algun tipus d'addicció als jocs, ja que aquest hauria atacat a la mare en veure que s'esborrava la partida 'online' a la qual jugava.  Tot i això, no descarten que aquest presenti algun tipus de problema mental que provoqués l'agressió.

D'altra banda, segons relata el portal 'Ideal', el menor va al·legar ser víctima d'assetjament escolar. D'aquesta manera, el nen es podria haver refugiat en els videojocs i, per la qual cosa, estaria molt integrat en aquesta disciplina virtual.

L'addicció als videojocs, de fet, ha estat advertida per la comunitat mèdica com una de les causes de futures conductes agressives.

El menor es mostra penedit


Segons afirmen les estadístiques, un 1,5% dels adolescents de l'estat està enganxat al telèfon mòbil. Així, aquests serien víctimes de la síndrome d'abstinència, malaltia de les persones drogodependents, addictes al tabac i a la beguda.

El nen, finalment, va mostrar el seu penediment durant el transcurs compareixença judicial i va explicar que estava molt afectat pel que havia passat. 


Comentaris

envia el comentari