IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Interrompen la circulació de trens de la línia R4 de Rodalies a l'Alt Penedès

Els problemes es deuen a una incidència tècnica patida per un tren de mercaderies, entre les estacions dels Monjos i Vilafranca del Penedès

La circulació de trens de la línia R4 està aturada entre les estacions dels Monjos i Vilafranca del Penedès
La circulació de trens de la línia R4 està aturada entre les estacions dels Monjos i Vilafranca del Penedès | CatalunyaDiari.cat

La circulació ferroviària de la línia R4 de Rodalies està interrompuda entre les estacions dels Monjos i Vilafranca del Penedès, a la comarca de l'Alt Penedès, per una incidència tècnica d'un tren de mercaderies, segons ha informat Renfe. A la resta de la línia es produeixen retards que poden superar els 30 minuts. La línia R4 té origen i final a Sant Vicenç de Calders i Manresa. S'està gestionant un servei alternatiu per carretera entre les dues localitats.

Nou atropellament a Rodalies de Catalunya

El passat 15 de març  Renfe va informar a través de les xarxes socials que el tren de la línia R4 que cobria el trajecte entre Martorell i Terrassa s'havia hagut d'aturar entre Molins de Rei Sant Feliu de Llobregat després que una persona resultés atropellada.

No va ser l'única línia afectada, ja que la circulació d'altres com l'R1 també es va veure afectada. A més, segons Renfe, els trens «podien romandre aturats més temps de l'habitual en acostar-se al punt de la incidència». El servei que ofereix l'R1 entre els diversos trens que connecten Molins de Rei amb Mataró/Arenys es va veure afectat i només es trobaven amb servei els trens que circulen entre l'Hospitalet i Mataró/Arenys.

Queixes dels usuaris

Aquest accident va causar que la circulació es trobés interrompuda i per tant els trens poguessin patir retard, tot i que Rodalies no va concretar quan es restabliria la normalitat en el servei que ofereix. Tampoc va determinar de quant de temps eren aquests retards. Usuaris de Rodalies portaven estona esperant a l'estació sense saber què fer. Una vegada més, es va generar una onada de queixes a Renfe.

Com a conseqüència, Rodalies va anunciar a través de xarxes que s'estaven gestionant serveis alternatius per carretera entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat pels usuaris de l'R4. També va comunicar que, a la resta de la línia, hi havia afectacions que podien arribar a superar els 45 minuts a causa de l'atropellament que s'havia produït anteriorment.


Comentaris

envia el comentari