▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Intervenen més de 300 productes no aptes per al consum a diversos supermercats

Els delictes s'han descobert arran d'una investigació coordinada entre la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos i Inspecció del Treball

Una operació conjunta entre la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d’Esquadra i Inspecció del Treball ha destapat una xarxa de supermercats que venien productes no aptes per al consum.

La investigació, coordinada entre els cossos policials i l’organisme dependent del Ministeri d’Economia, s’ha fet a Barcelona. El districte de Ciutat Vella ha estat l’escenari principal.

Tres-cents productes intervinguts, una trentena de denúncies i una investigació oberta

En total, s’ha accedit a una vintena de locals de la ciutat, on s’ha intervingut, concretament, 313 productes alimentaris que no tenien un estat òptim per a ser consumits. Entre ells hi havia galetes, verdura envasada o salses.

Tant és així que s’han interposat 34 denúncies i diversos expedients sancionadors de treball més. A més, una persona implicada està sent investigada per un presumpte delicte de receptació, basat en el lucre procedent d’un acte delictiu que han comès altres persones.


Comentaris

envia el comentari