Intervenen 80.000 euros ocults en un equipatge a l'aeroport del Prat

La Guàrdia Civil i de l'Agència Tributària han intervingut un total de 79.995 euros que estaven ocults en l'equipatge d'un ciutadà de Gàmbia que va aterrar en un vol procedent de Finlàndia sense haver declarat els diners.

Imatge dels diners intervinguts | Guàrdia Civil

 
Agents de la Guàrdia Civil i de l'Agència Tributària han intervingut a l'Aeroport de Barcelona-El Prat un total de 79.995 euros que estaven ocults en l'equipatge d'un ciutadà de Gàmbia que va aterrar en un vol procedent de Finlàndia sense haver declarat els diners. El propietari de la maleta, de 22 anys, nacionalitat gambiana i resident a Itàlia, no havia declarat els diners a les Oficines de Duanes ni en els llocs habilitats per l'Administració Duanera, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Els agents van instruir una acta per la presumpta comissió d'una infracció administrativa de la Llei de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme. La Guàrdia Civil ha ingressat els diners intervinguts en el compte d'una entitat bancària determinada per a aquestes intervencions a la disposició de la Secretaria de la Comissió de la Prevenció del Blanqueig de Capitals. Segons la Benemèrita, es tracta d'una de les majors intervencions de diners d'entrada a Espanya detectades en els últims mesos a l'Aeroport de Barcelona-El Prat.


Comentaris

envia el comentari