URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Intervenen pel·lícules eròtiques en la secció de papereria d'un local de Lleida

Tot l'intervingut aconsegueix un valor de 1.600,66 euros.

CDS intervinguts
Imatge dels CDS intervinguts | @guardiacivil

Agents de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida i agents de la Unitat d'Investigació i Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana de Lleida, van realitzar aquest dimarts una inspecció en un establiment situat al carrer Cardenal Remolins de Lleida. A l'interior del local, els agents van observar un total de 1.120 DVD, 150 CDS i 70 disquets de 3,5 mancant el propietari de documentació.

Igualment, i en la mateixa inspecció, es van localitzar 48 pel·lícules d'explícit contingut sexual, en format DVD, les quals es trobaven visibles per a tots els nens i adolescents que freqüenten tals expositors a la recerca de material escolar, de manera que podien accedir sense dificultat al material confiscat, que estava situat a la botiga al costat d'altres articles de papereria.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Prestatge de papereria
Imatge de prestatges amb pel·lícules al local intervingut | @guardiacivil

 

Un valor de 1.600,66 euros

Tot l'intervingut aconsegueix un valor de 1.600,66 euros. Per tot l'anteriorment citat, els agents van aixecar les següents actes per infraccions administratives.

- Infracció a la L.O. 12/95 de repressió del contraban, en no presentar el propietari cap documentació de la procedència dels dvds / cds i disquets (suposadament de procedència xinesa).

  

- Infracció a la L.O. 15/99 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (per no tenir permisos per a la instal·lació de càmeres i la seva posterior gestió de dades).

  

- Infracció a la Llei 20/2010 del Cinema (Llei Autonòmica de Catalunya), per la venda i exposició de les pel·lícules d'explícit contingut sexual en el lloc indicat anteriorment.

  

- Infracció i a la L.O. 4/2000 de sobre Drets i Llibertats dels Estrangers a Espanya i la seva Integració Social, en no comunicar el propietari el canvi de residència.

  

De les actuacions realitzades, es va donar compte a les autoritats competents en cada matèria. Els DVD, CDS i disquets verges, queden dipositats a disposició de l'Administrador de la Duana de la Farga de Moles i les pel·lícules a disposició del Delegat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Una altra actuació conjunta de les dues policies a Lleida

Agents de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida i agents de la Unitat d'Investigació i Policia Administrativa d'aquesta Guàrdia Urbana de Lleida, en el marc de les inspeccions conjuntes que es fan habitualment als establiments, com bars i restaurants, van fer la setmana passada la inspecció d'un establiment d'alimentació situat al barri de la Mariola. Els agents van observar una gran quantitat de productes caducats, sense etiquetar i en mal estat i dins d'una nevera i congelador productes alimentaris sense etiquetar i barrejats amb altres productes.

Al lloc dels fets es va personar la veterinària municipal, la qual va examinar els productes i va ordenar la suspensió immediata i provisional de l'activitat per tal de realitzar la destrucció dels productes caducats i en mal estat, amb l'obligació de destruir aquests productes en un termini determinat. Davant tot això, els agents van iniciar les diligències corresponents per un presumpte delicte contra la salut pública.

  • També et pot interessar: Decomissen tabac de contraban a Guissona

Comentaris

envia el comentari