Un total de set intoxicats en dos incendis a Igualada i Matadepera

Els Bombers van atendre dos incendis consecutius, a Matadepera i Igualada, i van evacuar els intoxicats a l'hospital

Els Bombers, en arxiu
Els Bombers han hagut d'acudir a Igualada i Matadepera per dos incendis | Bombers de la Generalitat

Tarda d’incendis a Catalunya. Igualada i Matadepera van ser testimonis de dos incendis simultanis al llarg de la tarda del passat dijous, 6 de desembre, que van deixar un total de set persones hospitalitzades per inhalació de fum. El desplegament del cos de Bombers en els dos casos, així mateix, va ser massiu.

Tot plegat va començar a Matadepera, al Vallès Occidental. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi a la cuina del bar de la Casa de Cultura de la localitat provocat per la crema de la fregidora. Ja al punt de l’encontre, però, els Bombers —que s’hi van personar amb un total de sis dotacions— van poder extingir les flames, tot i que van haver d’evacuar una persona que va resultar intoxicada lleu. La víctima, finalment, va ser traslladada a l’hospital de Terrassa.

 

Sis intoxicats a Igualada

La situació ha estat encara més greu a Igualada, a l’Anoia. Durant la matinada d’aquest divendres, 7 de desembre, han cremat tres palets d’un edifici en construcció del carrer Sant Bartomeu i, inesperadament, el fum ha acabat afectant l’edifici de davant. Per això mateix, doncs, els Bombers de la Generalitat s’hi han hagut d’arribar amb tres dotacions per evacuar un total de sis persones, que havien resultat intoxicades per inhalació de fum.


Comentaris

envia el comentari