Nova informació sobre la misteriosa mort d'un home trobat al seu domicili de la Cerdanya

L'home va cobrar una gran suma de diners i l'endemà la policia va trobar el seu cos sense vida amb signes de violència

La Policia Local de Puigcerdà i els Mossos d'Esquadra es troben encara investigant la misteriosa i violenta mort d'un home a la capital de la Cerdanya. Ara, però, s'obre un nou fil d'investigació sobre la causa de la defunció de Vasile Prodan Lucaci, un home de 65 anys i nacionalitat romanesa que feia anys que vivia al municipi.

Des del passat divendres 31 de gener, la seva gent més propera va deixar de saber d'ell. Dissabte al vespre la policia local i els bombers van entrar al seu domicili, situat a prop del Pont de Sant Martí. Allà van trobar el cos sense vida de l'home, que presentava signes de violència. 

Els diners, la possible causa de la mort amb violència

Divendres havia quedat amb uns amics per celebrar que havia cobrat una significativa quantitat de diners. Ell, però, mai va aparèixer a la cita. Els amics i familiars desconeixen com havia adquirit aquesta suma de diners. Les primeres hipòtesis apunten que ho hauria guanyat a la seva feina, relacionada amb la construcció, o a l'haver heretat una possible herència. 

Els Mossos d'Esquadra han passat a fer-se càrrec de la investigació i es troben interrogant les persones que el van veure amb vida hores abans que es deixés de saber d'ell. Tot i això, no hi ha ningú detingut i els Mossos no tenen una clara línia d'investigació.

El seu estil de vida era similar a un rodamón

Segons informen fonts municipals, l'home era bastant conegut a la localitat. El seu estil de vida era similar al d'un rodamón, tot i que vivia en una casa ocupada i treballava en el sector de la construcció.  Les mateixes fonts afirmen que era freqüent veure l'home als bars del municipi, i fins i tot havia protagonitzat alguna baralla per estar sota els efectes de l'alcohol. 

Per la seva banda, la policia investiga amb aquesta nova informació si la violenta mort es va produir quan algú intentava robar-li els diners que recentment havia guanyat o per un deute que algú es va intentar cobrar. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari