YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tres setmanes sense notícies de Janet Jumillas, la mare desapareguda a Cornellà

La dona de 39 anys va desaparèixer el passat 13 de març sense deixar cap rastre | La investigació segueix sense cap novetat

Els Mossos han fet màxima difusió per a poder trobar Janet, despareguda a Cornellà
Els Mossos van trobar el cotxe de la dona desapareguda a Cornellà | SOS Desaparecidos

Es compleixen tres setmanes des de la desaparició de Janet Jumillas i el seu cas continua sent tot un misteri perquè no hi ha novetats. La dona de 39 anys, mare de dos nens i de Viladecans, va desaparèixer el passat 13 de març a Cornellà del Llobregaton havia anat per poder fer unes gestions d'Hisenda. L'últim contacte que Janet va tenir amb la seva família va ser aquell mateix dia quan, després de fer les gestions, va enviar-li un missatge de veu al seu cosí.

Cinc dies després de la seva desaparició els Mossos van localitzar el cotxe particular de Janet, que havia utilitzat per anar fins a Cornellà. El vehicle estava tancat i no presentava signes de violència. Des de llavors, els agents de la policia catalana van considerar la seva desaparició com una de «risc» perquè havien trobat el cotxe i el mòbil de la desapareguda està apagat. 

La reconstrucció dels fets

Els investigadors del cas van reconstruir el que va passar el dia que se li va perdre la pista a Janet. La dona va sortir de casa i va deixar els seus fills a l'escola i tot seguit, va marxar a Cornellà on havia de fer unes gestions amb Hisenda i va aparcar el cotxe al costat de la seu de l'administració de l'Agència Tributària, on va ser trobat dies després pels agents.

La dona va enviar un missatge al seu cosí, amb qui havia quedat, per avisar-lo que estava a Cornellà i que en qüestió de mitja hora i escacs arribaria a Viladecans. Aquesta va ser l'última informació que es va tenir sobre la desapareguda. És llavors quan Janet desapareix sense deixar rastre.

Janet Jumillas, desapareguda a Cornellà
Fa tres setmanes que els familiars no tenen cap notícia sobre ella | Cedida

 

Investiguen els pares dels fills de Janet

Els Mossos van investigar a les dues exparelles sentimentals de Janet i pares dels seus dos fills. Tot i que la família no sospita dels dos progenitors, que viuen fora de Catalunya. Els familiars van explicar que la relació que Janet mantenia amb el pare de la petita dels seus fills fa anys que va acabar. Sembla que la relació que mantenen no és cordial però tampoc hi ha hagut cap episodi violent entre la parella.

Pel que fa al pare del fill gran, viu a Jaén, i segons la família de la desapareguda, últimament no complia amb els règims de pensions motiu pel qual haurien discutit recentment però la família tampoc té constància de cap situació violenta.

D'altra banda, la família de la desapareguda sospita d'un amic, malgrat que la víctima no tenia parella estable, mantenia una «relació molt bona» i amb qui s'hauria vist en diverses ocasions al llarg dels últims dies.

La família i amics de la desapareguda es concentren tots els dimecres
La família i amics de la desapareguda es concentren tots els dimecres | Youtube

 

La família de Janet perd l'esperança

Encara són moltes les incògnites que planteja la desaparició de Janet i, després de tres setmanes la família segueix sense obtenir novetats sobre el cas que els pugui aportar una mica d'esperança. Fins al moment, els Mossos han descartat la hipòtesi d'una fugida voluntària. En aquest sentit, una de les seves exparelles va indicar que la dona era «incapaç de deixar els seus fills per res del món».

Cada dimecres família i amics de la desapareguda es reuneixen a Viladecans per recordar-la i evitar que caigui en l'oblit. També ho fan per demanar que se segueixi compartint la seva imatge i que la gent segueixi col·laborant. No obstant això, després de tres setmanes sense novetats la família comença a perdre l'esperança, segons informa 'el caso'. 

Una de les nebodes de Janet ha assegurat, al mitjà citat, que només desitja que aparegui «sigui com sigui». La família sospita que estar tants dies sense saber res de la desapareguda no és un bon senyal i per això comencen a posar-se en el pitjor. La mare de Janet està destrossada perquè fa menys de mig any ja va perdre a una filla a causa d'una malaltia i ara viu plena d'angoixa pensant on estarà la seva filla i què li pot haver passat. 


Comentaris

envia el comentari