rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Obren una investigació per esbrinar la complexa xarxa de bandes narcotraficants de la Vila Olímpica de Barcelona

Aquestes operen a les zones d’oci de la platja de la capital catalana
Un operatiu dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. | EFE

 

El Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona ha obert una investigació per esbrinar la complexa xarxa de bandes de narcotraficants que operen a les zones d’oci de la platja de la capital catalana.

 

I és que l’enfrontament entre aquestes per aconseguir el control del mercat «ha provat una guerra entre clans d’origen pakistanès per apoderar-se dels punts estratègics de la venda a la zona d’oci nocturn de la Vila Olímpica».

Una guerra pel control del mercat de la droga

«Aquest enfrontament ha desencadenat baralles tumultuàries que tanta alarma estan creant per l'ús indiscriminat de la violència sent responsables directes els líders d'aquests grups», han explicat agents de la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana en un informe enviat al Jutjat d’Instrucció de Barcelona, el qual va ordenar fa 15 dies i després de diversos mesos d’indagacions i seguiments camuflats, l’entrada i registre en dos narcopisos del carrer del Mar de la Barceloneta.

 

Uns pisos on els agents especials de la Guàrdia Urbana van decomissar milers de pastilles de MDMA i èxtasis després de detenir els presumptes narcotraficants. Els informes policials situen la Vila Olímpica, el Maremàgnum, el barri del Born i la part baixa de les Rambles com els llocs on es produeixen més enfrontaments entre organitzacions criminals.

 

Segons el citat mitjà, els narcotraficants busquen estendre el seu radi d’acció al conjunts del barri Gòtic i del Raval de la ciutat catalana, territoris pels quals estan pugnant diferents clans criminals.

 

Finalment, i segons els anàlisis de la Guàrdia Urbana de Barcelona, es tracta de grups perfectament organitzats, amb una clientela abundant i en constant renovació entre els turistes d’origen estranger.

Baralla amb ganivets al Raval de Barcelona

Fa unes setmanes, el barri del Raval de Barcelona presenciava una altra baralla armada per un conflicte de drogues. Es tractava d'una discussió entre dos homes, armats amb ganivets, al barri del Raval de Barcelona, el qual acabava amb un d'ells detingut i l'altre ferit. La Guàrdia Urbana de la capital catalana va ser el cos encarregat de capturar els implicats, després de protagonitzar una polèmica baralla.