Un investigador assegura que Madeleine McCann es troba a Portugal

David Edgar, que va treballar en el cas 3 anys, afirma que algú de la zona la va segrestar

La pequeña Madeleine McCann, desaparecida en mayo de 2007
Madeleine McCann va desaparèixer el maig de 2007 | Cedida

La investigació sobre la desaparició de Madeleine McCann podria aturar-se en els pròxims dies si no es produeix cap novetat. La nena anglesa va desaparèixer l'any 2007 en un hotel de la ciutat portuguesa de Praia da Luz. Els seus pares s'estan quedant sense diners per pagar els detectius. 

Un dels investigadors que va participar en la seva recerca, però, ha donat noves esperances a la seva família. Segons ell, Maddie, que ara seria una adolescent de 15 anys, continuaria amb vida i no hauria sortit mai de Portugal.  

Continua segrestada a Portugal 

David Edgar és el detectiu que ha fet aquesta afirmació. L'home va treballar durant tres anys en el cas, contractat per Kate i Gerry McCann. En una entrevista al diari britànic 'The Sun' va explicar que existeix algú que sap on es troba la nena desapareguda i que va passar exactament la nit on se la va perdre de vista. 

Fins ara, les investigacions policials no han aconseguit cap pista que els porti a localitzar Madeleine. Scotland Yard fa 11 anys que treballa en la desaparició de la nena i continua demanant diners, tot i que ja s'han invertit 11 milions de lliures.  Edgar creu que la policia britànica no trobarà la jove desapareguda si no és amb l'ajuda de la persona que la va raptar. 

Kate y Gerry, padres de Madeleine McCann.
Kate i Gerry McCann amb un cartell d'una recreació de la seva filla | Cedida

 

El segrestador hauria de confessar en «el seu llit de mort»

David Edgar ha donat el seu punt de vista sobre on podria estar Madeleine: «Podria estar pràcticament en qualsevol part del món, però la meva intuïció és que es troba a Portugal». El detectiu afirma que «la possibilitat que l'hagin tret de contraban fora del país sense ser detectada és molt poc probable» i que hi ha algú de la zona que sap «on està Maddie i que va passar».   

Per Edgar, l'única manera de localitzar a la petita Maddie és que el seu segrestador acabi confessant o algú el delati: «Podria passar que la persona responsable del segrest de Madeleine s'estigui morint i llavors faci una confessió en el seu llit de mort. Podria ser també que el segrestador acabi sent delatat per persones que sàpiguen el que va succeir». 


Comentaris

envia el comentari