Els investigadors descarten que el violador de Sant Andreu de Llavaneres conegués la seva víctima abans de l'agressió

Tot fa pensar que es va tractar d'una decisió improvisada

Retrat robot del violador de Sant Andreu de Llavaneres
Retrat robot del violador de Sant Andreu de Llavaneres | CatalunyaDiari.cat

Segons van passant els dies sorgeixen més detalls sobre la brutal agressió sexual a una dona de 49 anys al municipi de Sant Andreu de Llavaneres. En concret, sabem que la violació va ser cruel, extraordinària i salvatge, tenint en compte que després de violar la seva víctima la va tirar a les vies de tren. 

Segons informa 'El Periódico', aquesta agressió sexual no s'assembla a cap altra que hagi tingut lloc a la zona, ni tampoc a Catalunya, en els darrers anys. Fonts pròximes a la investigació assenyalen que el violador i la víctima no es coneixien, i que ni tan sols està demostrat que el sospitós tingués previst agredir sexualment la dona. 

Una agressió atípica

Els investigadors tenen a les seves mans un cas complicat. En primer lloc, la forma d'actuar de l'agressor fa pensar que en cap moment va planificar els fets, sinó tot el contrari. És per això que no es descarta que la seva primera intenció fos robar a la dona, cosa que també va fer, i que finalment acabés violant-la. És a dir, la idea de violar la seva víctima podria haver arribat després de propinar forts cops que van deixar indefensa la seva víctima. 

La dona, molt més gran que l'agressor, va ser agredida en un lloc on un violador experimentat, en principi, descartaria per complet, creu la policia. Molt a prop de l'estació de tren de Llavaneres i a primera hora del matí, l'agressor corria el risc de ser descobert, ja que es tracta d'una zona per on passa molta gent. El relat de la víctima és coherent, i els Mossos d'Esquadra creuen, gairebé amb total certesa, que no hi ha cap relació entre ella i l'agressor. 

El paso soterrat on va tenir lloc la violació
El pas soterrat on va tenir lloc la violació | CatalunyaDiari.cat

 

La víctima es recupera favorablement

La possibilitat que el sospitós, un home d'uns trenta anys i d'origen probablement magrebí, continuï a la població o a prop del lloc dels fets és força improbable. En aquests moments, la dona s'està recuperant satisfactòriament de les lesions patides. I és que l'agressor li va propinar forts cops, que li van inflar la cara, i fins i tot li van provocar una fractura cranial. 

Afortunadament ja ha recuperat el seu aspecte normal, però les ferides que encara continuen obertes són les psicològiques. I és que no resulta fàcil oblidar la violenta agressió, quan es dirigia a la seva feina com cada dia. Sobre la investigació, els Mossos d'Esquadra han compartit el retrat robot de l'agressor, i demanen l'ajuda ciutadana per poder localitzar-lo. 

Amb tot, l'esgarrifós incident ha generat molta impressió al municipi de la comarca del Maresme, i sobretot entre els usuaris de la línia de tren que connecta la comarca amb la ciutat de Barcelona. Ara bé, sembla que tot indica que no es tracta d'un violador en sèrie, ni tampoc que pugui actuar en un futur. 

Lloc on es va produir l'agressió sexual, a prop de l'estació de tren del municipi
Lloc on es va produir l'agressió sexual, a prop de l'estació de tren del municipi | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari