IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els investigadors troben un tanga en el pou on va ser localitzat el cos de Diana Quer

La policia continua decidida a demostrar la suposada agressió sexual de 'El Chicle

Imagen de archivo de Diana Quer.
Imatge d'arxiu de Diana Quer  | CatalunyaDiari.cat

Els investigadors de l'OCU han trobat noves proves, que podrien ser determinants en el cas de l'assassinat de la jove Diana Quer. Després de l'informe preliminar de l'autòpsia, el jutge va demanar un esforç a tots els investigadors per poder aconseguir més proves, que demostrin la suposada agressió sexual a la jove madrilenya, ja que els forenses encara no ho han pogut confirmar.  

Dues troballes essencials per al cas

Fa uns dies, es va filtrar que havien trobat tres objectes durant un nou escorcoll a la nau on van trobar el cadàver de Diana, però ara tenim més informació. Tal com assegura 'La Voz de Galicia', els investigadors han trobat una peça de roba interior, concretament un tanga. Els agents el van trobar al mateix pou on 'El Chicle' va amagar el cos de la jove. Ara, la Guàrdia Civil treballa per determinar si efectivament pertany a la víctima. 

Segons els investigadors, va ser una tasca força complicada, ja que la peça de roba feia setze mesos que estava submergida, cosa que complica molt la possibilitat de treure-li restes, i encara menys d'agressió sexual.  L'altra troballa també podria ser molt important per resoldre el cas. Els investigadors van trobar cinta aïllant en el mateix pou, situat a la localitat d'Asados, a Rianxo. L'objecte podria demostrar la hipòtesi de la policia que José Enrique Abuín va emmordassar la seva víctima, i posteriorment li va lligar una brida per tirar-la a l'aigua. 

El més important és que les restes de cinta coincideixen amb el rotllo localitzat al cotxe de l'autor confés del crim. Per a la policia, aquest podria ser un indici que la jove madrilenya continuava amb vida en el moment en què va ser segrestada per 'El Chicle'. 

La Guàrdia Civil analitza les noves proves

Ara, els agents de l'UCO de la Guàrdia Civil han d'analitzar amb molta cura les dades obtingudes en aquest nou escorcoll, per comprovar si realment són molt importants o no per al cas. Per ara, les primeres informacions apunten que aquestes noves proves demostrarien la teoria del segrest, tot i que no aclareixen, per ara, en quin moment va morir la jove, i com s'ho va fer 'El Chicle' per tirar-la al pou. 


Comentaris

envia el comentari