Investiguen la tercera agressió sexual a Barcelona en cinc dies

La víctima ha sigut atacada en el portal de casa seva | Els Mossos d'Esquadra estudien si les agressions tenen relació entre si

Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona
Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona | Twitter (@mossos)

Una dona va ser agredida sexualment la passada matinada a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas, el tercer des del diumenge. Els fets van succeir en el districte d'Horta-Guinardó, quan tornava sola cap a casa al voltant de les 6.00 hores. Segons 'El Periódico', la víctima encara no ha presentat denúncia.

Com és habitual en violadors, l'agressor ha aprofitat l'instant en què la víctima s'introduïa en el portal de casa seva per també entrar-hi. Allí li ha fet tocaments i, gràcies als crits d'auxili de la dona, un home ha acudit a ajudar-la i el delinqüent ha fugit corrents.

El primer atac es va dur a terme la matinada del diumenge, quan una dona que tornava de les festes de Gràcia va ser assaltada també en el mateix districte. El segon va succeir aquest dimarts, al voltant de les 18.00 hores de la tarda, quan una dona va requerir assistència d'una ambulància del SEM. La dona presentava ferides, algunes d'elles compatibles amb una agressió sexual, però no recordava res.

S'investiga una possible connexió

Els Mossos d'Esquadra investiguen els tres casos i intenten esbrinar si existiria o no una connexió entre el primer atac i el tercer, tots dos al districte d'Horta-Guinardó. El cas està en mans de la Unitat d'Investigació de l'ABP d'Horta. 

Segons dades dels Mossos, a Catalunya aquest primer semestre de 2019 s'han denunciat un 7,75% més d'agressions sexuals que en el mateix període de l'any passat. A Barcelona, en canvi, les violacions han baixat en un 14%. Pel que fa als abusos sexuals, que el codi penal els distingeix pel fet que no es duen a terme amb violència o intimidació, han augmentat un 19,7% a Catalunya i un 20,8% a Barcelona, en comparació amb l'any 2018.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari