YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Investiguen dos intents de segrest en escoles de Sitges i Castelldefels

L'escola ha enviat un comunicat intern als pares amb consells per evitar que la situació es repeteixi

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra
Els agents investiguen l'intent de segrest de dos nens | Cedida

Els Mossos d'Esquadra investiguen els dos intents de segrest que s'han produït durant els últims dies a la British School de Sitges i de Castelldefels. Les dues famílies afectades han presentat dues denúncies després que els seus fills, alumnes de la mateixa cadena d'escoles però situades en municipis diferents, fossin víctimes d'un intent de segrest. 

Dos intents de segrest en pocs dies

Un nen de 10 anys, alumne de la British School de Castelldefels, al Baix Llobregat, va explicar a la seva mare que quan es disposava a anar a l'escola, després de baixar de l'autobús, un home de mitjana edat, calb, amb la pell morena i ulls clars que conduïa un Mercedes Avant de color negre el va començar a seguir, segons avança 'Ser Catalunya'. 

Segons va denunciar el menor, el cotxe s'hauria aturat al seu costat i l'home li hauria dit que pugés al cotxe. Davant d'aquest ensurt, el nen va fugir corrent cap a una benzinera pròxima a la zona on es trobava. Pocs dies abans, un altre alumne de la Britsh School de Sitges havia denunciat un episodi similar.

Nes a l'escola
Des de l'escola assenyalen la importància de tornar acompanyat a casa  | Cedida

 

Temor entre les famílies que porten els seus fills a aquestes escoles

Aquests dos intents de segrest han disparat les alarmes entre els pares que porten els seus fills a les respectives escoles. És per això que des de la British School els hi han fet arribar un comunicat intern per tal que tots els pares siguin conscients dels fets que han passat durant els darrers dies. També indiquen un seguit de requisits que haurien de tenir en compte per millorar la seguretat dels alumnes i evitar que es repeteixi aquesta situació.

L'escola manifesta la importància que té que els alumnes tornin a casa en grup amb altres companys i companyes. A més assenyalen que en el cas de patir una situació similar els alumnes han d'acudir al comerç més proper, tal com va fer el menor de Castelldefels, segons informa la carta que recull el mitjà citat anteriorment. 


Comentaris

envia el comentari