Investiguen la relació entre el correu firmat per Diana Quer i la desaparició de la jove

El compte des del qual es va enviar el mail no es va tornar a activar fins 24 hores després de l'enviament.

Diana Quer, en una imatge d'arxiu.   |

El cas Diana Quer segueix en marxa, tot i que el correu electrònic signat per ella que va rebre SOS Desapareguts no procedís de la jove, segons la investigació de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil. Però cal destacar que la mateixa UCO està investigant si aquest mail pot tenir alguna relació directa amb la desaparició de Quer el passat mes d'agost.

Pel que sembla, a la policia no li quadra per què algú pren tantes precaucions en aïllar la seva identitat d'un correu electrònic. Unes declaracions de Joaquín Amills, coordinador a Espanya de SOS Desapareguts, van confirmar que el mail va ser enviat des d'un ordinador i no des d'un mòbil. Però el que més sorprèn és el fet que el compte que va enviar el mail va estar inactiu durant unes hores després de l'enviament: quan s'enviava un correu, aquest era automàticament retornat, sense obrir.

Malgrat aquesta situació, 24 hores després, l'adreça de correu ja rebia els mails, un misteri que fa sospitar als investigadors: algú hauria creat el compte un dia després, cosa que constitueix delicte penal segons la llei, ja que es tractaria d'un cas d'usurpació d'identitat.


Comentaris

envia el comentari