YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Investiguen la troballa de set nínxols profanats al cementiri de Llíria

Un estava buit i altres dos havien estat ocupats recentment amb taüts

Els nínxols que es van obrir en el cementiri de Llíria | Las provincias

La Guàrdia Civil investiga la troballa de set nínxols profanats al cementiri municipal de Llíria, a València, durant la matinada del dissabte. Una de les hipòtesis en les quals treballen és que es tracti d'un acte vandàlic, segons han informat fonts de l'institut armat. Segons fonts coneixedores de la recerca que duu a terme la Guàrdia Civil, les tombes que van sofrir desperfectes són algunes de les situades en la part baixa de la zona nova del cementiri, és a dir, la més fàcil d'accedir. A més, encara no tenien làpides definitives, per la qual cosa estaven tapiades amb escaiola.

Dels set nínxols oberts, un estava buit i altres dos havien estat ocupats recentment amb taüts. Després d'adonar-se d'aquests fets, el responsable del cementiri va acudir a les autoritats per denunciar. Les mateixes fonts han indicat que una de les hipòtesis en les quals es treballa és que es tracti d'un acte vandàlic, per la qual cosa investiguen la identitat dels autors dels fets.

Sigui com sigui, fonts del municipi asseguren que els taüts no es van obrir ni es van manipular les restes mortals. Així i tot, la policia estudia si els atacants buscaven «alguna cosa de valor, com anells o dents d'or» entre les restes mortals. L'alcalde de la localitat, Manuel Civera, va afirmar ahir que es tracta d'un «acte de vandalisme» aïllat i descarta que hi hagi una banda darrere dels actes.


Comentaris

envia el comentari