ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

Investiguen la mort d'un guàrdia civil en missió a Haití

Va ser localitzat al seu domicili i se'l va traslladar a un hospital, però no van poder fer res per salvar-li la vida

 

Un agent de la Guàrdia Civil desplegat en el marc de la Missió de l'ONU de Suport a la Justícia a Haití (MINUJUSTH) ha mort aquest dilluns per causes que estan sent investigades al país caribeny.

«El nostre adéu a Pablo, guàrdia civil mort avui quan col·laborava en la Missió de les Nacions Unides de suport a la Justícia a Haití i el nostre condol als seus familiars. Descansa en pau, Germà», ha lamentat la Guàrdia Civil en el seu compte oficial de Twitter.

L'agent de l'Institut Armat va ser localitzat al seu domicili i se'l va intentar traslladar a un centre hospitalari perquè rebés assistència mèdica, tot i que finalment només es va poder confirmar la seva mort, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

L'Institut Armat obrirà una investigació per determinar les causes de la seva mort

En un primer moment, es descarta que es tracti d'una mort violenta o un suïcidi encara que des de la missió de l'ONU s'ha obert una investigació per intentar determinar les causes de la mort.

La Missió de l'ONU de Suport a la Justícia a Haití (MINUJUSTH), relleu de la Missió d'Estabilització de les Nacions Unides que va durar 13 anys en aquest país (MINUSTAH), busca ajudar al govern haitià a consolidar els avenços aconseguits mitjançant el reforç de les institucions i l'estat de dret, el desenvolupament de la policia i l'enfortiment dels drets humans.


Comentaris

envia el comentari