Investiguen els pares dels fills de Janet, la dona desapareguda a Cornellà

Segons els familiars de la desapareguda, les seves exparelles no serien culpables dels fets

Janet Jumillas, desapareguda a Cornellà
Fa nou dies que els familiars de Janet Jumillas no saben res d'ella, a més, recentment es va trobar el seu cotxe | Cedida

La investigació per trobar a Janet Jumillas, la dona de 39 anys de Viladecans i que va desaparèixer a Cornellà, continua, de moment sense resultats. Ja fa nou dies que no se sap res d’ella tot i que es va trobar els eu cotxe a Cornellà, sense cap senyal d’haver estat forçat. Pel temps que fa que està desapareguda la desaparició ha entrat en una fase de «risc», segons informa la policia.

Janet és mare de dos fills de 6 i 8 anys de diferents pares. Actualment la dona no estava amb cap d’ells, però són els principals sospitosos de la policia, tot i que els agents no ho han confirmat, ja que el cas està sota secret de sumari. Però la família de la víctima ha facilitat aquesta informació, que ha difós ‘ElCaso.cat’.

Segons declara la família, la policia tindria en l’ull de mira els progenitors dels dos fills de Janet, un nen i una nena, en ambdós casos fruit de relacions anteriors. Tots dos viuen fora de Catalunya i en aquests moments la policia intenta confirmar que no tenen cap relació amb l’estranya desaparició de Janet.

Desapareguda
La família no creu que els pares dels fills de Janet estiguin implicats en la seva desaparició | Mossos d'Esquadra

 

La família no creu que tinguin relació amb els fets

La família de Janet creu que cap dels dos progenitors estaria relacionat amb la desaparició. Comenten que la relació sentimental amb el pare de la més petita fa anys que es va acabar i tot i no tenir una relació cordial, cap membre de la família destaca que hi hagués episodis violents en la parella.

En el cas del pare del fill gran, un amic de la família ha explicat a ‘ElCaso.cat’ que Janet es va desplaçar recentment a Jaén per arreglar uns papers relacionats amb el menor. En el cas d’aquesta exparella, l’amic si destaca que la situació era més tensa per temes relacionats amb la pensió que havia de rebre el fill, però en cap cas es van detectar situacions violentes, segons destaca la família.

La família apunta a un amic de Janet

Fa poc, en una entrevista amb el germà de Janet, aquest ja va destacar que la família sospita d’un amic amb el qual es veia últimament la dona i que vivia a Cornellà, municipi on es va trobar el cotxe, sense cap símbol de violència. En tot cas, els familiars de la desapareguda insisteixen que és «impossible» que hagi marxat i abandonat els seus fills, així com els seus pares als quals sempre cuidava.


Comentaris

envia el comentari