Investiguen la possibilitat que Ana Quezada hagués drogat el menut Gabriel abans d'assassinar-lo

La Guàrdia Civil s'aferra a la troballa per acusar Ana Julia de detenció il·legal

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | Cedida

L'assassinat de Gabriel Cruz segueix a l'ordre del dia. Quan fa sis dies de l'ingrés a presó d'Ana Julia Quezada, la Guàrdia Civil continua buscant proves que puguin portar a saber —més enllà de l'autòpsia— quins van ser els motius que van portar a la parella del pare del menut a assassinar al petit Gabriel.

L'autòpsia inicial, de fet, va treure a la llum que el petit havia mort per asfíxia. No obstant això, el Jutjat d'Instrucció número 5 d'Almeria hauria rebut un informe més i que, segons indiquen, podria ser força conclusiu.  

Van trobar ansiolítics a l'interior del cotxe d'Ana Quezada


Ha estat la sorprenent revelació de 'La voz de Almeria'. A hores d'ara, doncs, s'investiga si l'autora confessa del crim hauria pogut drogar al menor abans de matar-lo.

El vehicle on la dona transportava el cadàver del menut, en aquest sentit, estava carregat d'una gran bossa d'ansiolítics, uns fàrmacs tranquil·litzants destinats a disminuir o eliminar l'ansietat. De fet, els forenses de l'Institut de Medicina Legal estan a l'espera de confirmar si el cos del menut presenta restes del fàrmac esmentat.

Ana Julia Quezada durante la búsqueda de Gabriel
Ana Julia Quezada en una de les manifestacions de cerca d'en Gabriel | Cedida

L'últim estudi determinarà si Ana Julia va drogar en Gabriel

El menut Gabriel va pujar per pròpia voluntat al cotxe de Quezada aquell fatídic 27 de febrer. Aquesta és, segons l'acusada, la versió real i única dels fets. Els investigadors de la Guàrdia Civil, però, creuen que la parella del pare del menut no diu tota la veritat i s'aferren ara a la bossa d'ansiolítics que aquesta duia al seu vehicle.

Finalment, doncs, si les proves de l'informe tècnic de l'Institut de Toxicologia determinen que Gabriel Cruz va ser drogat amb alguna substància, Ana Julia seria acusada també de detenció il·legal, més enllà de la pena per assassinat que ja arrossega.


Comentaris

envia el comentari