Llancen líquid tòxic a una mare davant d'una llar d'infants de Tarragona

Un desconegut va tirar a sobre un líquid tòxic a la víctima | Li ha provocat ferides i irritacions lleus a la pell, però ja ha rebut l'alta mèdica

canonja
Imatge d'arxiu de la llar d'infants afectada per l'episodi, a la Canonja | CatalunyaDiari.cat
 

Un home, desconegut, hauria anat aquest dilluns a la porta de la llar d'infants Mare de Déu de l'Esperança de la Canonja a primera hora del matí d'aquest dilluns, 13 de maig, per atacar una mare que estava deixant a la seva filla petita al centre. L'individu hauria intentat ruixar la víctima tirant-li un líquid tòxic a sobre, i ella hauria reaccionat protegint a la seva filla, fet que li exposava el braç, on ha rebut la major part de l'impacte del líquid. Encara es desconeix la identitat del presumpte agressor i si manté alguna relació amb la mare i la filla.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació dels fets, entre la qual es roba identificar de quin líquid es tracta. La víctima va ser atesa a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on van constatar petites ferides i irritació a la pell causades pel líquid tòxic. Els metges li van donar l'alta mèdica tot confirmant les lesions greus, i els Mossos confirmen que s'està investigant l'agressor per un presumpte delicte lleu de lesions.

Tarragona és una de les capitals espanyoles més insegures, segons un estudi del 2018

No seria la primera vegada que té lloc un episodi similar a la Canonja, si bé en aquella altra ocasió la víctima va ser una altra dona. Es desconeix encara, però, si ambdós fets mantenen relació entre ells o si són absolutament independents. Els fets han tingut lloc la mateixa setmana que el Ministeri de l'Interior del govern estatal ha confirmat que Tarragona és una de les capitals espanyoles més insegures, segons un rànquing que vincula les infraccions i delictes amb la població.

Tarragona té una mitjana de més de 73 delictes registrats per cada mil habitants, mentre que la mitjana estatal és de 45. Els robatoris amb força en l'interior de vehicles van ser el delicte més comú a la ciutat durant el 2018: se'n van produir un total de 2.562. 

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari