Investiguen un segrest i violació a una excursionista a la Corunya

És una dona de 50 anys d'origen veneçolà que va ser assaltada, copejada, agredida i abandonada per dos homes al seient posterior d'un cotxe

Imagen de archivo de uno de los tramos del Camino de Santiago
Imatge d'arxiu del camí de Santiago | Cedida

Agents de la Guàrdia Civil investiguen la suposada violació i segrest d'una pelegrina d'origen veneçolà que feia el camí de Santiago al seu pas per Val do Dubra, concretament al tram entre Fisterra i Santiago de Compostel·la. Els fets han tingut lloc aquest dissabte 3 de febrer de matinada. 

  

  

Violada i abandonada en un descampat

Segons el mitjà citat, la dona va ser copejada i amenaçada, i finalment introduïda al seient posterior del seu cotxe, on un dels agressors li anava traient la roba bruscament mentre l'altre conduïa

Després d'aparcar el cotxe en una zona propera al municipi de Portomouro, els agressors van violar la veneçolana de 50 anys i la van deixar abandonada completament despullada en un descampat. Va poder ser atesa després que caminés fins a una casa situada en Val do Dubra, on la va trobar una veïna que ràpidament la va tapar amb una manta i va trucar a la Guàrdia Civil.

Es busca als dos assaltants

Després dels fets, les autoritats han iniciat una investigació per esclarir els fets i trobar els autors de l'assalt. Cal destacar que en un primer moment, la víctima va narrar els fets de manera que hi havia moltes incògnites, principalment per l'estrès posttraumàtic i els tranquil·litzants subministrats. No obstant això, ha anat explicant amb més detalls tot el succeït perquè els investigadors determinin exactament com va succeir tot i els llocs exactes.


Comentaris

envia el comentari