rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Investiguen una suposada agressió sexual a un menor discapacitat a Màlaga

Els presumptes acusats són dos menors d'11 i 14 anys
Els menors estan sent investigats per la Fiscalia de Menors de Màlaga | El Periódico

 

La Fiscalia de Menors de Màlaga està investigant dos germans menors d'edat, d'11 i 14 anys, acusats d'una presumpta agressió sexual a un altre adolescent discapacitat de 14 anys. La víctima i el germà gran són companys d'institut.

 

Els fets van tenir lloc el passat estiu, però no va ser fins a l'octubre quan es va iniciar la recerca. Va ser com a conseqüència d'un altercat entre dos alumnes del centre que va provocar que el director tingués una reunió amb tots dos i descobrís el que havia passat. 

El van obligar a fer fel·lacions

La presumpta víctima va explicar que havia estat víctima d'una agressió sexual i va senyalar als dos germans com els culpables. Així doncs, el centre docent va entrevistar immediatament els dos joves i va avisar a la policia. 

 

Segons la víctima, els dos germans el van obligar a anar a unes instal·lacions de fora del recinte escolar i el van obligar que els fes dues fel·lacions. Tanmateix, i durant tota l'agressió, un quart noi es trobava amagat i veient tot el que passava. El jove hauria vist com els dos germans s'emportaven a l'altre menor, així que els va seguir i va acabar veient com l'agredien sexualment. 

 

No obstant això, i en un moment donat, van acabar descobrint-lo i aquest va marxar corrent fins a arribar a casa. Després d'uns dies, els menors agressors van anar a parlar amb el testimoni per pressionar-ho a «que no digués res».

 

Discapacitat intel·lectual del 41%

Ara la mare del menor agredit, que té una discapacitat intel·lectual del 41%, s'ha personat com a acusació personal del cas després de presentar una denúncia contra els nens agressors. De moment la Fiscalia de Menors es troba investigant el cas.
 

Si es determina que en els fets van participar els dos germans i el major d'ells ja hauria complert els 14 anys, se li aplicaria la Llei del Menor, ja que el d'11 és inimputable.
 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris