IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Investiguen un tiroteig sense ferits a Tenerife

Ni les víctimes ni l'agressor han estat identificats per les autoritats

Barrio de Ofra, en Santa Cruz de Tenerife, donde se produjo el tiroteo
Imatge del barri d'Ofra, a Santa Cruz de Tenerife | Cedida

Dos homes van ser víctimes d'un tiroteig a Santa Cruz de Tenerife la nit del passat dissabte, 13 de gener. Ambdós, que van aconseguir sortit il·lesos de l'agressió, sortien d'un bar ubicat al barri d'Ofra, quan una furgoneta conduïda per un home encaputxat es va aturar davant seu. Va ser llavors quan els van disparar en múltiples ocasions, encara que cap de les bales va afectar els atacats.

D'altra banda, l'autor de l'assalt encara no ha estat identificat. El responsable va fugir de les voltants de la localització, per posteriorment abandonar el vehicle amb el qual es traslladava. A més, es va encarregar de calar foc a l'automòbil, per tal d'evitar deixar qualsevol rastre sobre la seva identitat. No obstant això, es considera que l'atac no es va produir aleatòriament, sinó que anava dirigit cap a les dues víctimes.

Sense identificacions

Tampoc es coneix cap de les dues identificacions dels dos atacats. Fonts dels cossos policials han confirmat que, un cop es va produir el tiroteig, ambdós homes van buscar ràpidament un vehicle amb el qual perseguir al seu agressor. Cap d'ells ha denunciat el tiroteig, motiu pel qual encara no hi ha una hipòtesi consistent que permeti esclarir els motius d'aquesta agressió.

De moment, la investigació està sent realitzada pel Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, el qual està intentant donar amb la identitat de tots els implicats en el tiroteig. Es confia que, en les properes jornades, es pugui recollir una major quantitat d'informació sobre l'incident, per tal d'identificar a l'autor de l'atac i a les víctimes d'aquest.

Finalment, cal destacar que va ser l'equip de Bombers de Tenerife el que es va fer càrrec del vehicle en flames que va deixar l'agressor. El cos de seguretat canari va extingir les flames que sortien de l'automòbil, les quals van evitar que l'agressor deixés qualsevol rastre amb el qual la policia pogués apropar-se a la seva identitat.


Comentaris

envia el comentari