Investiguen un intent de segrest d'una nena en una escola de Terrassa

El centre ha comunicat als pares que un home gran se la va intentar emportar

Els Mossos d'Esquadra investiguen el suposat intent de segrest d'una nena en una escola de Terrassa després que la direcció del centre educatiu La Roda hagi informat als pares i mares sobre aquest fet, han explicat fonts properes al cas. En concret, la direcció del centre ha enviat a les famílies un comunicat, després que els pares de la nena afectada informessin al centre del que havia passat, segons informa l'agència EFE.

Segons s'explica en l'escrit de l'escola, divendres passat un home gran, amb el cabell blanc, es va acostar a una nena de l'escola i li va dir que la seva àvia l'estava esperant al cotxe i que anés cap allà, indicacions que la nena no va seguir en dir-li que la seva àvia no conduïa. «El senyor la va agafar per les mans i ella se'l va treure de sobre i se'n va anar corrent per a casa», assegura la direcció en el comunicat, en el que també expliquen els consells que els tutors dels cicles mitjà i superior han donat als alumnes en les classes.

 

Entre els consells, s'insta a no fer cas dels desconeguts, anar acompanyat i no quedar-se sol jugant al parc, tenir un adult de referència, informar a la família de l'hora i lloc de tornada i tornar a l'escola si els pares encara no els han recollit. A més, en el text la direcció també insta les famílies a comentar aquests consells a casa perquè els menors tinguin «seguretat» i «tranquil·litat», a la vegada que demana que tota la comunitat educativa del centre estigui «atenta».

 

Una vegada la família va informar a l'escola d'aquest fet, el centre ho va comunicar als Mossos d'Esquadra que, malgrat que encara no han rebut cap denúncia relativa a aquest cas, està investigant la situació.