Investiguen una casa que es troba a prop d'on va aparèixer el mòbil de Diana Quer

El portaveu de Juan Carlos Quer, pare de Diana, ha assegurat aquest matí que el seu client coneix la casa però minuts després ho ha desmentit

Ahir, un mariscador va trobar el telèfon mòbil de Diana Quer a Rianxo i a partir d'aquesta recuperació s'ha reactivat mediàticament el cas. Resulta que el lloc exacte on va ser trobat el cel·lular, a Ponte Beluso, fa que sorgeixin dubtes respecte a la distància, ja que es troba massa lluny del viaducte que creua la ria i prou apartat del port de Taragoña i en cas de que algú l'hagués llençat des d'allà, havia de tenir molta força.

  

Però segons la Voz de Galicia, es troba molt a prop d'una casa que es troba amagada com per no ser vista ni des de la zona portuària ni des del pont, tot i que s'intueix la seva teulada. Resulta que la casa s'ha relacionat amb la família de la desapareguda, ja que el pare d'ella va tenir una amistat amb un dels seus propietaris.

Aquest matí, el Programa de Ana Rosa de Telecinco, s'ha dirigit al lloc i després de caminar per un camí, ha pogut accedir al seu interior. Apunten que la mare, Diana López-Pinel podia tindre un joc de claus del domicili i la fatídica nit de la desaparició la seva filla podria haver-les agafat. Malgrat aquesta teoria, un portaveu de Juan Carlos Quer ha assegurat al mateix programa que el seu client coneix la casa, però no tenia constància que la seva exdona hagués estat allí aquest estiu. No obstant això, pocs minuts després, el pare de Diana assegurava en directe que no coneix l'habitatge, desmentint les declaracions del seu portaveu.


Comentaris

envia el comentari