Irene Rosales confessa que està molt preocupada per la seva filla Ana

La dona de Kiko Rivera ha demanat consell als seus seguidors, ja que té por que la seva filla pugui estar gelosa del seu germà o germana
Irene Rosales i la seva filla Ana | Semana

 

Irene Rosales ha fet saltar les alarmes després de publicar la seva última entrada per al seu bloc de la revista 'Semana'. I és que sota el títol «Una cosa que em preocupa molt de la meva filla Ana», la dona de Kiko Rivera ha volgut compartir amb els seus lectors una inquietud que com a mare comença a treure-li la son: la seva filla és molt gelosa i egoista i no comparteix res amb els altres nens, una actitud negativa que tem que pugui tenir també amb el seu nou germà o germana, que serà el segon fill d'Irene i el 'dj'.

«Ara que seré de nou mare em fa 'por' que l'Anna agafi gelosia i comenci a tenir actituds dolentes amb el seu nou germà o germana», explicava la jove, aclarint que la seva filla passa la major part del temps amb ella o amb el seu pare i que excepte la seva neboda Irene, de 13 mesos, Ana no es relaciona amb nens més petits que ella. A més, diu que nota molt la diferència entre les dues (l'Ana és sis mesos més gran que la seva neboda) i que a més «es torna molt gelosa i egoista amb ella i no comparteix res».

 

 

Kiko Rivera a la piscina amb la seva filla Ana | Semana

 

A més, ha reconegut que la seva filla té molta «mamitis i papitis» i pensa que no és gens bo per a ella, pel que sap molt bé com actuar. «L'Ana seguirà sent un nadó amb dos anys quan neixi el nou membre de la família i necessitarà molt de nosaltres», escriu la jove, que no ha dubtat a demanar consell als seus lectors per afrontar la situació.