Isabel Pantoja es veu obligada a rebaixar el preu dels seus concerts

La 'tonadillera' no acceptava menys de 120.000 euros per pujar a l'escenari

Isabel Pantoja s'ha vist obligada a rebaixar el seu caixet. | Cedida

Isabel Pantoja s'ha vist obligada a rebaixar el seu caixet, el preu dels seus concerts, després que diferents localitats es neguessin a pagar l'elevada suma que demanava. Concretament, com informa la revista 'Corazón TVE', la 'tonadillera' no acceptava menys de 120.000 euros per pujar a un escenari durant la gira de presentació del seu disc 'Hasta que se apague el sol'.

La revista assegura que la cantant no ha aconseguit tancar cap contracte amb els ajuntaments espanyols que s'han mostrat interessats, excepte les actuacions que ja va realitzar a les ciutats de Madrid i Barcelona, i la que encara té pendent a Sevilla. Recentment, un consistori del sud de Madrid, va voler contractar-la i va haver de fer marxa enrere en la seva decisió per l'elevat preu que demanava. Dels 120.000 euros que demana, 100.000 són directament per ella i 20.000 pels impostos.

El fracàs en la contractació de noves cites, ha fet que l'artista es replantegi els diners que exigeix. S'ha de tenir en compte que figures similars com Raphael tenen un caixet d'entre 50.000 i 60.000 euros. Per la seva part, el seu fill Kiko Rivera cobra una mitjana de 2.500 euros per sessió de DJ.


Comentaris

envia el comentari