Isabel Pantoja s'oblida del seu fill Kiko Rivera i no el visita a l'hospital

El cantant va ser ingressat per ser intervingut d'un genoll
Kiko Rivera ha estat ingressat a l'hospital aquest passat divendres. | Archivo

 

Kiko Rivera va ser ingressat el passat divendres 31 de març a l'Hospital Nisa Sevilla Aljarafe per ser intervingut d'un genoll. El cantant ha rebut una allau de visites aquest cap de setmana encara que les absències més notables han estat la seva mare Isabel Pantoja i la seva germana, Isa. Per a Kiko Rivera, aquest ha estat un cap de setmana molt dur.

El divendres va ser ingressat a Sevilla per una complicació d'un atac de gota que patia des de feia uns dies. El líquid se li va acumular al genoll i els metges van aconsellar-li que es quedés ingressat i se sotmetés a un intervenció que va acabar amb èxit dues hores després, segons explica 'Informalia'. De moment, el cantant es troba fent repòs absolut a l'habitació de la clínica, on almenys romandrà durant dos dies més. «Agraïr a tots aquells que us esteu preocupant per mi. Està sent molt dur però ens recuperarem aviat! El dijous ens veiem a Cáceres si Déu vol» va comunicar Kiko.

 

La que no s'ha separat del seu costat n un segon és la seva dona Irene Rosales. A més, la seva cosina Anabel ha estat l'encarregada de donar-li un cop de mà a la parella fent de cuidadora dels dos fills de Kiko Rivera. Els seus amics tampoc s'han oblidat d'ell i han anat a veure'l a l'hospital per animar-lo. Per això mateix, Kiko Rivera va voler agraïr als seus amics el detall d'haver anat a visitar-lo, acompanyant la publicació d'Instagram d'un bonic missatge: «Ells són alguns dels amics que han tingut el detall de venir a veure'm. No sé que faria sense vosaltres! Charo, Anabel, la meva sogra, Paco Manzano i Lola, gràcies per ser-hi en aquests moments».