Isabel Presyler i Elena Benarroch trenquen la seva gran amistat

Feia ja més de 40 anys que es coneixien
Isabel Preysler i Elena Benarroch en un acte | Informalia

 

Isabel Preysler i Elena Benarroch sempre han mantingut una relació d'amistat molt sòlida. Benarroch es va convertir en l'amiga íntima d'Isabel coneixent fins i tot assumptes sentimentals i temes de salut de la seva família. Elena sempre ha donat suport a les decisions de Preysler i l'ha ajudat en tot, mentre que ella s'havia convertit en clienta incondicional de la botiga de pells, moda i complements de la seva amiga. Però de sobte, la relació s'ha trencat d'un dia per l'altre, segons expliquen a 'Informalia' algunes persones del seu entorn.

El motiu són uns reportatges sobre Palestina que va publicar Vargas Llosa a 'El País' l'any 2016, en què es parlava del poble palestí com a víctima de l'opressió de l'ocupant. El periodista Miguel Angel Aguilar va criticar durament aquests articles i va ser acomiadat d'aquest diari. A més, va escriure sobre l'excessiu protagonisme de Vargas Llosa en els seus propis escrits. Elena Benarroch, d'origen jueu, però declarada demòcrata, va aplaudir l'article d'Aguilar i va criticar també Vargas Llosa, parella d'Isabel Preysler.

 

A Preysler no li va agradar gens que la seva amiga es posicionés en contra de les idees del seu company sentimental i això ha fet que la relació que tenen les dues des de fa més de 40 anys es trenqués. De totes maneres, Isabel Preysler encara compta amb la seva amiga Núria González, la dona de Fernández Tàpies, a qui sí que li agraden els articles que publica l'escriptor.Comentaris

envia el comentari