Ismael, de 15 anys, es va sacrificar per salvar la vida de la seva mare de mans del pare a Aragó

Després de matar el seu fill i agredir la seva dona, l’home va llançar-se per la finestra
Joven grave por un apuñalamiento en Madrid
L'home va intentar llevar-se la vida, després d'agredir la seva família, però no ho va aconseguir | CatalunyaDiari.cat

Ismael Baranda, de 15 anys, va ser assassinat pel seu pare quan el noi va defensar la vida de la seva mare perquè l’home la va agredir amb arma blanca. El menor va interposar-se entre els dos adults i va rebre punyalades per tot el cos, ferides que finalment van posar fi a la seva curta vida.

 

Ismael va protegir la seva mare amb la seva vida

La mare d’Ismael també va resultar ferida a causa dels apunyalaments i va ser ingressada a l’hospital en estat greu. Per altra banda, després d’agredir la seva família, el pare va intentar llevar-se la vida saltant per la finestra del domicili, situat en un quart pis, i també va ser traslladat a l’hospital, on finalment va morir.

 

Els veïns d’Andorra, a Terol (Aragó), continuen commocionats per aquest terrible succés, sobretot perquè la família mai havia donat indicis de tenir problemes greus a casa, ni havien protagonitzat cap problema o discussió greu. Al contrari, eren molt estimats.

 

 

Terrible assassinat a Terol

Ismael, asesinado en Andorra
Ismael, el menor assassinat pel seu pare a Andorra, Terol | Facebook

 

Aquest dimecres 7 d’agost a les 18.00 hores sortia a la llum que un pare havia assassinat el seu fill, agredint greument la seva dona i després suïcidant-se saltant per la finestra en un poble de la província aragonesa de Terol.

 

Segons ha informat el govern d’Aragó, la parella va tenir una forta discussió el dia anterior i mare i fill van passar la nit fora, probablement a casa d’un familiar o un conegut de confiança. L’endemà van tornar a casa i, moments més tard, es va perpetrar el crim.

 

 

El pare va atacar la mare amb una arma blanca i Ismael va interposar-se entre els dos per protegir la dona, fent que finalment ell revés les punyalades i perdés la vida. Mentre ella va resultar ferida greu a l’espatlla, tòrax i amb un traumatisme cranial.

 

Durant els següents dies, els veïns del poble s’han reunit i han convocat diverses manifestacions, juntament amb actes en honor a les víctimes de violència de gènere, mostrant la seva repulsa total envers aquests actes.

 

 

També et pot interessar...Comentaris
Alicia
Hasta cuando madres e hijos tendran q morir a manos d esos asesinos ?un abrazo para l familia ?

envia el comentari