Iván, l'apassionat pel gimnàs i principal sospitós de matar la seva mare i el seu germà amb unes peces i una barra de ferro

L'home conduïa embogit, cridant, tocant el clàxon i amb les mans plenes de sang cap a la comandància de la Guàrdia Civil

Imagen de Iván García Parra.
Imatge d'Iván García Parra. | Xarxes socials

Els treballadors d'un forn de Torres de Cotillas, una localitat Murciana, van veure com un jove conduïa embogit i molt ràpid, mentre que anava tocant el clàxon. Eren les set i mitja del matí del passat dimarts, 27 de març, quan l'acusat va actuar temeràriament. Es tracta d'un home de 27 anys que es diu Iván García Parra.

«El meu pare, el meu pare, la Policia...», cridava el conductor que es dirigia a la comandància de la Guàrdia Civil més propera a la zona per denunciar el crim, amb les mans plenes de sang. A més, la seva versió és que s'hauria trobat la seva mare Antonia i el seu germà petit Miguel Ángel mort a la seva casa familiar amb indicis d'haver estat colpejats, així com ha indicat 'El Español'.

Una ambulància i equips sanitaris van anar a aquest domicili i, al voltant de les sis de la tarda del mateix dia, el jove va ser detingut per la Guàrdia Civil com a principal autor del crim. La mare d'Iván tenia 55 anys i era molt coneguda al poble. Treballava des de fa temps com cuinera a un establiment del municipi i havia treballat a una empresa local dedicada a la indústria càrnia.

Pel que fa al germà petit, tenia 23 anys i els de la zona el coneixien com 'El bebè'. Actualment, el presumpte autor del crim està detingut sota la custòdia de la Guàrdia Civil i és el principal sospitós dels fets.

Imagen de Iván García Parra.
Imatge d'Iván García Parra. | Xarxes socials

 

Colpejats amb peces del gimnàs

La Guàrdia Civil es va trobar el germà petit amb cops per tot el cos i al crani. Fonts properes a la investigació apunten que el més probable és que ambdós hagin estat colpejats amb peces de gimnàs o amb una potent barra de ferro. Així ho creuen, ja que el perfil del jove coincidia amb el que buscaven perquè practicava culturisme i li agradava mantenir el seu cos en forma. No obstant això, encara no se sap quin hauria estat el motiu pel qual hauria comès aquest crim.

Durant l'actuació conjunta de la Benemèrita i la Policia Local, els agents es van fer amb el carrer Asturias i els que estan a tocar. El Grup Científic del Laboratori de la Guàrdia Civil i el grup d'Homicidis van inspeccionar el domicili de la família i van trobar els cadàvers enmig d'un escenari ple de sang.

Diversos investigats

Els efectius de la Guàrdia Civil van localitzar al pare de la família, Julio, i el van portar a la comissaria per interrogar-lo, tot i que feia temps que treballava cuidant un home gran a les nits. Així doncs, es va poder corroborar que no va trepitjar casa seva en tota la nit. De fet, quan va arribar al lloc dels fets i es va topar amb la terrible imatge li va donar un atac d'ansietat que va haver de ser atès immediatament pels serveis d'emergència.

Després van interrogar Iván, l'home que havia trobat els cadàvers a casa. La seva declaració es va allargar més del compte perquè els agents no estaven convençuts del que el jove els hi estava dient. El presumpte culpable va explicar que es va trobar els cadàvers coberts de sang al seu domicili, però els agents tenien indicis contra ell.
 

Imagen de Iván García Parra.
Imatge d'Iván García Parra. | Xarxes socials

 

Eren una família amb problemes

Els veïns del municipi van sortir al carrer per veure què havia passat. Alguns asseguraven que la família feia més de deu anys que vivien en aquell lloc i no semblaven sorpresos pels fets, sinó que més aviat esperaven que passés alguna cosa així perquè es barallaven constantment i estaven ficats al negoci de la droga. Un altre dels problemes que van tenir va sorgir perquè la xicota de l'Iván va intentar atropellar-lo: «El va atropellar perquè li va trencar la cama. Fa un any o així».
 


Comentaris

envia el comentari